2013-12-02 20:15:03
Φωτογραφία για Born to Be Wild -Έβελυν Καζαντζόγλου
Μια καθημερινή εμφάνιση δεν πρέπει ποτέ να είναι βαρετή γιατί αν μη τι άλλο μας φτιάχνει τη διάθεση! 

Ναι, οκ! πρέπει να υπάρχει άνεση για αυτό και εγώ αποχωρίστηκα τα τακουνιά μου και εφοδιάστηκα με απίστευτα stylish biker boots. 

To leather jacket έχει γίνει Must have αξεσουάρ στην on a daily basis και η φούστα δίνει μια cute πινελιά. Location: old town #Nicosia Join me Ο οίκος Balenciaga ξέφυγε από τα συνηθισμένα σχέδια στις τσάντες και συγκινημένη, σχεδόν, γνώρισα την Papier!

Οι biker boots είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων ετών. Από τότε που συστηθήκαμε με αυτές δεν ξεκολλάμε και κάθε χρόνο γίνονται ακόμα καλύτερες και τα σχέδια πιο θηλυκά.

Tip: όταν επιλέγετε φορέστε τις και περπατήστε, αν φοράτε μεγάλο νούμερο (όπως εγώ) ψάξτε να βρείτε θηλυκές γραμμές (όπως αυτή του post) γιατί αλλιώς φαίνεται σαν βατραχοπέδιλο το πόδι σας και επίσης να έχουν μια τσαχπινιά οι μπότες για να μην τις βαρεθείτε ποτέ.


Biker Boots by Pinko.

Το κλασικό Leather σακάκι είναι απαραίτητο και όταν μάλιστα το σχέδιο του είναι διαφορετικό, με έντονη μέση και φερμουάρ, τότε γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Leather Jacket by Pinko

The cute thing: H φούστα μπορεί να μας δώσει άλλον αέρα και τώρα το χειμώνα που κρυώνουμε αλλά δεν θέλουμε να τις αποχωριστούμε οι πλεκτές φούστες έρχονται να σώσουν την κατάσταση.

Τip: αν κρυώνετε πολύ φορέστε οπακ μαύρο καλτσόν… όχι στο χρώμα του δέρματος. Trust me

Skirt by ONE ON ONE

http://www.must.com.cy/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ