2013-12-02 21:33:16
Φωτογραφία για O ΠΑΟΚ... νίκησε τον Βελλίδη!
Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μεγάλες επεμβάσεις, δεν έπιασε όμως το πέναλτι του Λούκας και την γκολάρα του Λάζαρ κι έτσι ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής (0-2) από τους Ζωσιμάδες!

Για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να απειλήσει τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να μάθει να κερδίζει και μακριά από την Τούμπα και κυρίως σε έδρες όπως οι Ζωσιμάδες. Κανείς δεν ξέρει αν η ομάδα του Χουμπ Στέφενς αντέξει ως το τέλος, όμως σίγουρα έχει αρχίσει να παίρνει διπλά που τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσε.

Αυτό έκανε και την Δευτέρα, επικρατώντας εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 σε ένα ματς που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Είχε εξαιρετικό θέαμα στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους, κάκιστο μέχρι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, καλό ρυθμό στο δεύτερο με ευκαιρίες εκατέρωθεν και δύο γκολ στο τέλος. Ένα με πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι, με τον Λούκας να σκοράρει και ένα με εξαιρετικό σουτ του Λάζαρ.

Με τους τρεις βαθμούς ο «δικέφαλος του βορρά» έφτασε τους 31 και μείωσε στους 6 την διαφορά από τον πρώτο Ολυμπιακό, ενώ οι Γιαννιώτες παρέμειναν στην 10η και τους 17 βαθμούς.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ