2013-12-03 08:36:06
Φωτογραφία για Ηλεία: Ενίσχυση ανέμων και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα
Σημαντική ενίσχυση βορειοανατολικών ανέμων περιμένουμε την Τρίτη σε στεριά και θάλασσα. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Όσον αφορά τα φαινόμενα θα είναι ασθενή έως μέτριας έντασης.

Από την Τετάρτη ο καιρός βελτιώνεται, εξασθενούν οι άνεμοι και σταματούν οι βροχές. Πέμπτη και Παρασκευή, κατάλληλες ημέρες για εξωτερικές εργασίες, δεν προβλέπονται φαινόμενα, ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί το κρύο θα είναι έντονο και τοπικά θα σημειωθεί παγετός.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Την Τρίτη 3/12, περιμένουμε βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης. Χιονοπτώσεις από το απόγευμα σε υψόμετρα άνω των 850 μέτρων. Η θερμοκρασία το πρωί, 13 με 14 στα πεδινά, 7 με 8 στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι σε αισθητή πτώση 12 με 13 στα πεδινά, 4 με 5 στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ και στα χερσαία βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 έως θυελλώδεις 8.


Την Τετάρτη 4/12, περιμένουμε ασθενείς βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις άνω των 850 μέτρων νωρίς το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία το πρωί, 7 με 8 στα πεδινά, 2 με 3 στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 12 με 13 στα πεδινά, 6 με 7 στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι ανατολικοί - βορειοανατολικοί σε στεριά και θάλασσα ισχυροί 6 με γρήγορη εξασθένηση.

Την Πέμπτη 5/12, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 4 με 5 στα πεδινά, -1 με 0 στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15 στα πεδινά, 11 με 12 στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Tην Παρασκευή 6/12 περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Από το βράδυ θα πυκνώσουν και πιθανόν αργά τη νύχτα να βρέξει. Η θερμοκρασία το πρωί, 4 με 5 στα πεδινά, -1 με 0 στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15 στα πεδινά, 11 με 12 στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο, στρέφονται σε νοτιοανατολικούς, έως 5 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ