2013-12-03 16:14:45
Φωτογραφία για Τέλος ο Πίντο από τον Παναθηναϊκό
Μετά τους Τοτσέ, Βελάσκες και ο Αντρέ Πίντο έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό αποδεχόμενος την πρόταση των πράσινων για τον διακανονισμό για τα οφειλόμενα χρήματα του.

Ακόμα ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται, αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό! Ο Αντρέ Πίντο έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις και έλυσε το συμβόλαιο του.

Η τελευταία πρόταση που του κατέθεσε η ΠΑΕ για την αποζημίωση και το διακανονισμό των οφειλομένων ικανοποίησε τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό και τον ατζέντη του και υπέγραψε τα έγγραφα της αποδέσμευσης του.

Ο Πίντο είχε κουραστεί από το να προπονείται και να μην υπολογίζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας και για αυτό έγινε πιο διαλλακτικός στις απαιτήσεις του τον τελευταίο μήνα,γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του συμβιβασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Αντρέ Πίντο για την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ μας συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Ο Πίντο θα παραμείνει στην Αθήνα για άλλες δέκα ημέρες και θα προπονείται με την ομάδα, προκειμένου να διατηρήσει τη φυσική κατάσταση του και κατόπιν θα αποχωρήσει για την Πορτογαλία. Ήδη πάντως έχει κινήσει τις διαδικασίες για την επιστροφή στην πατρίδα του, όπου θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ