2013-12-03 16:15:09
Φωτογραφία για Αλλάζει χαρακτήρα το Facebook- Γίνεται περισσότερο... ειδησεογραφικό!
To Facebook αποφάσισε να αλλάξει μορφή και να γίνει πιο ειδησεογραφικό. 

Σε αλλαγές σχεδιάζουν να προχωρήσουν οι άνθρωποι της εταιρίας.

Έτσι λοιπόν στο timeline αναμένεται να περνούν περισσότερα ειδησεογραφικά άρθρα, τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται και να σχολιάζουν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωσης της ομάδας του Facebook, έχει αυξηθεί κατά 170% η πρόσβαση του κοινού σε ειδησεογραφικά σάιτ,μέσω του Facebook. Επιπλέον η ανακοίνωση αναφέρει πως το Facebook καταλαβαίνει την ανάγκη των χρηστών να διαβάζουν άρθρα από το News Feed.

Εκτός, λοιπόν, από τις φωτογραφίες, τα στάτους και τις κοινοποιήσεις τοποθεσίας , οι διαχειριστές του Facebook, επιδιώκουν η πλατφόρμα να εξελιχθεί σε σημαντική πηγή ειδήσεων προκειμένου να ενημερώνονται οι χρήστες.

Πρόσφατα προστέθηκε μια ακόμα υπηρεσία που ονομάζεται "παρόμοια άρθρα". Διαβάζοντας ένα άρθρο, σου δίνεται η δυνατότητα να δεις και άλλες πηγές με θέματα που συνίσταται για το ενδιαφέρον του καθενός.

Το σίγουρο είναι πως όλες αυτές οι αναβαθμίσεις και οι βελτιώσεις γίνονται υπό τη σκιά της μάχης ανάμεσα στο Facebook και το Twitter, για το ποιο θα επικρατήσει στις προτιμήσεις του κοινού.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ