2013-12-04 13:18:09
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: ΕΚΑΒ, όχι άλλους περαστικούς και οδοιπόρους στις διοικήσεις του!
Είμαι διασώστης του ΕΚΑΒ αρκετά χρόνια και παρατηρώντας τις διάφορες διοικήσεις που περνούσαν το συμπέρασμα ήταν ότι οι περισσότεροι απλά έκαναν διέλευση για κάπου αλλού!

Ο οργανισμός πάλευε μόνος του με τα σωθικά του, τους συνδικαλιστές αλλά και τους περαστικούς κυρίους που έλεγαν πως διοικούσαν…. Φθάνω στο σήμερα και στην τωρινή Διοίκηση η οποία διαπιστώνω πως βάλλεται από κάποιους που ξεβολευτήκαν. Ο Ναύαρχος του …καραβιού… παλεύει με τα κύματα και μάλλον κουμαντάρει καλά… αφού είναι από τους λίγους που έκαναν το ΕΚΑΒ δεύτερο σπίτι τους. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι άλλον πρόεδρο να είναι νυχθημερόν στο γραφείο του (ακόμη και το Σαββατοκύριακο!). Δεν είναι τυχαίο πως πάλεψε με νύχια και με δόντια να ολοκληρώσει το διαγωνισμό με τα ασθενοφόρα που έτρεχε από το 2007 παρόλες τις τρικλοποδιές που έφαγε αλλά και τρώει… Μέσα σε όλα αυτά εδώ και περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησαν φήμες για αλλαγή του
. Τελικά εμφανίστηκε ένας από το πουθενά ο οποίος απλά τοποθετήθηκε ως Β αντιπρόεδρος. Η αλήθεια είναι πως υπήρξε (και υπάρχει) μεγάλη παραφιλολογία σχετικά με τον ρόλο του…αλλά αυτό που βλέπουμε όλοι μας όμως είναι πως μάλλον κι αυτός έρχεται με άλλες στρατηγικές. Από το γραφείο είναι άφαντος, μιας και (κοιτάξτε στις φωτο το βαρύ πρόγραμμα του ανθρώπου) περισσότερο περιφέρεται στα κανάλια ως πολιτικό στέλεχος παρά εργάζεται με την ιδιότητα που τον πληρώνει το κράτος! Κρίμα κύριοι! Θέλουμε κόσμο να δουλέψει για τον Οργανισμό και όχι για την πολιτική του καριέρα (αν δεν κάνω λάθος είχε διατελέσει και υποψήφιος στη Β Αθήνας).

Είναι πλέον αηδιαστικό να βλέπεις δήθεν στελέχη οργανισμών που αντί να προσπαθήσουν για να κάνουν κάτι καλύτερο στα πλαίσια της ευθύνης που τους ανατέθηκε, αυτοί κοιτάνε πως θα γυρίσουν από κανάλι σε κανάλι και που και που (άμα κάτσει και κανένας φωτογράφος) να φορέσουν το καινούριο μπουφάν του ΕΚΑΒ … έτσι για το θεαθήναι και για την προώθηση των υπόλοιπων μικροπολιτικών τους σκοπών.

Με απλά λόγια επειδή ηλικιακά είσαι νέος, αγαπητέ Αντιπρόεδρε, σήκωσε τα μανίκια και ΔΟΥΛΕΨΕ! Ήρθες για να βοηθήσεις και όχι για πάρεις απλά τον τίτλο και την καρέκλα!!! Σου εύχομαι πραγματικά να γίνεις και Πρόεδρος (όπως διαδίδουν κάποιοι φιλικοί προς τα εσένα κύκλοι) αλλά πρώτα καλό είναι να ασχοληθείς και λίγο με το ΕΚΑΒ και τις λειτουργίες του… Δείξε απλά έργο!

Ευχαριστώ

Γ.Δ.

Διασώστης ΕΚΑΒ Αθήνας

Αναγνώστης

Αναγνώστης Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ