2013-12-04 15:48:03
Φωτογραφία για Ηλεία: Διευρυμένο ωράριο σε επτά καταστήματα ΕΛΤΑ
Με διευρυμένο ωράριο λειτουργούν από τη Δευτέρα 450 ταχυδρομικά καταστήματα σε όλη τη χώρα, μετά από απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ να καταστήσει τον οργανισμό πιο ευέλικτο. Έτσι, επτά ταχυδρομικά καταστήματα της Ηλείας, θα εξυπηρετούν το κοινό μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι.

Το ωράριο, όπως εξήγησε ο διευθυντής ΕΛΤΑ Ν. Ηλείας Σάκης Μιχαλόπουλος, διευρύνεται για επτά αυτοματοποιημένα καταστήματα, τα οποία θα εξυπηρετούν το κοινό από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι. Αυτά είναι, το κεντρικό κατάστημα ΕΛΤΑ Πύργου και τα ταχυδρομικά καταστήματα Ζαχάρως, Κρεστένων, Αρχαίας Ολυμπίας, Αμαλιάδας, Λεχαινών και Βάρδας. Τα υπόλοιπα, που λειτουργούν ακόμα χειρόγραφα, θα κλείνουν για το κοινό στις 2:00 το μεσημέρι.

Η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας θεωρείται απαραίτητη, προκειμένου τα ΕΛ.Τ.Α να αυξήσουν μερίδιο στον κλάδο της διακίνησης δεμάτων, που είναι ο πιο προσοδοφόρος τομέας για τις ταχυδρομικές εταιρείες, με δεδομένο ότι η ζήτηση για τα παραδοσιακά προϊόντα επιστολικού ταχυδρομείου φθίνει συνεχώς.

Πληρωμή ΟΓΑ μέχρι τις 16 Δεκέμβρη

Εξάλλου, να σημειωθεί ότι δόθηκε παράταση στην πληρωμή των εισφορών ΟΓΑ, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληρώσουν μέσα των ΕΛΤΑ, μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου.

Νάνσυ Σπυροπούλου-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ