2013-12-04 21:02:05
Φωτογραφία για Σύλληψη Βούλγαρου για κλοπές στον Αλμυρό Μαγνησίας - αναζητούνται οι 2 συνεργοί του
Συνελήφθη υπήκοος Βουλγαρίας, για κλοπή στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας. Εξιχνιάσθηκαν δύο ακόμη κλοπές από αυτοκίνητα.

Κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων που βρέθηκαν σε αυτοκίνητο που επέβαινε ο συλληφθείς, των οποίων η προέλευση ερευνάται

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 22χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, για κλοπή, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 38 και 26 ετών.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατελήφθη να έχει διαρρήξει την τάπα ρεζερβουάρ αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 59χρονου, προκειμένου να αφαιρέσει καύσιμα με λάστιχο ποτίσματος, έγινε όμως αντιληπτός και διέφυγε επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 26χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος ομοεθνής του.


Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 22χρονος, ενώ ο 38χρονος διέφυγε πεζός.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού εξιχνιάστηκαν δύο ακόμη κλοπές από αυτοκίνητα , τις οποίες διέπραξαν οι τρεις άντρες και συγκεκριμένα:

o Την Τρίτη από Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 54χρονου αφαίρεσαν έναν αναπτήρα κι ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου, τα οποία βρέθηκαν στο όχημα των δραστών, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

o την 22/23-09-2013 από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 52χρονου αφαίρεσαν μία εργαλειοθήκη με διάφορα εργαλεία, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητο των δραστών, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Επιπλέον, μέσα στο παραπάνω αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που χρησιμοποίησαν για να αφαιρέσουν καύσιμα, καθώς και πλήθος αντικειμένων και εργαλείων, των οποίων η προέλευση διερευνάται :

o ένα μπιτόνι και ένα αυτοσχέδιο χωνί, με έντονη οσμή εύφλεκτου υγρού,

o ένα λάστιχο ποτίσματος

o δύο κασετίνες με καρυδάκια και καστανιές,

o μία βαριοπούλα,

o ένα σφυρί,

o ένας τεμπέλης,

o τρία κατσαβίδια,

o δύο γερμανικά κλειδιά,

o ένας πολυφορτιστής αυτοκινήτου,

o ένας φορτιστής αυτοκινήτου,

o ένα τηλεκοντρόλ ραδιοCD,

o ένα εδικό κλειδί αφαίρεσης ραδιοCD,

o μία συσκευή αναπαραγωγής ήχου (car mp3-player),

o τρία ζευγάρια γυαλιών μυωπίας,

o ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου,

o μία κάρτα SIM κινητού τηλεφώνου και

o μία μονωτική ταινία.

Το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι υπήκοοι Βουλγαρίας κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης κλοπών, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, δύο αναπτήρες, ένα πακέτο τσιγάρων και το χρηματικό ποσό των επτά ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Mercedes-Benz SLS AMG ξερνά φωτιές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Mercedes-Benz SLS AMG ξερνά φωτιές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ