2013-12-04 22:38:03
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΦΥΓΩ... ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ!
Μεγάλη συνέντευξη στη "lagazettedufennec.com" παραχώρησε ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος ανέφερε ότι ήθελε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, καθώς επιθυμούσε... νέα πρόκληση στην καριέρα του, μόνο που δεν τον άφηναν από το Λιμάνι.

Η συνέντευξή του αναλώνεται σε πάρα πολλά θέματα τα οποία αφορούν τη Σίβασπορ, ομάδα που συνεχίζει την καριέρα του και παρακάτω ακολουθούν αποσπάσματα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι θα παρθεί τον Δεκέμβριο.

-Ράφικ, υπέγραψες στη Σίβασπορ τις τελευταίες στιγμές της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Γιατί αυτή η επιλογή;

«Ένιωσα πως κάτι τελείωσε για μένα. Ήθελα αλλαγή περιβάλλοντος και να ανακαλύψω κάτι νέο μετά από λίγο χρόνια στην Ελλάδα. Είχα επίσης την ευκαιρία να πάω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως κάνει κάθε παίκτης. Η ομάδα μου αρνήθηκε και έπρεπε να κάνουμε μια μικρή κουβέντα, καθώς ο Ολυμπιακός δεν με άφηνε να φύγω. Εγώ ήθελα».


-Δηλαδή ο Ολυμπιακός ήθελε να σε κρατήσει;

«Στην πραγματικότητα δεν περίμεναν αυτό που έγινε. Δεν δέχτηκαν αμέσως το γεγονός ότι ήθελα αλλαγή περιβάλλοντος. Είχα τα πάντα για να είμαι χαρούμενος, αλλά επιθυμούσα να ανακαλύψω μια νέα κουλτούρα, έναν νέο τρόπο ποδοσφαίρου».

-Φαίνεσαι ικανοποιημένος από αυτή την επιλογή. Μπορείς να μας πεις γιατί δεν πήγες για παράδειγμα σε μια ομάδα όπως είναι η Γαλατά ή η Φενέρ;

«Πολλοί με κριτίκαραν για την απόφασή μου και δεν κατανόησαν την επιλογή μου. Θέλω να πω πως το καλοκαίρι έγιναν διαπραγματεύσεις με πολλές καλές ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήταν ανοικτός. Να γιατί τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι. Τότε βρέθηκε το τουρκικό πρωτάθλημα το οποίο αποτελούσε τη μοναδική ανοικτή αγορά που ενδιαφέρθηκε για μένα. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση και από τη στιγμή που ήξερα τον Ρομπέρτο Κάρλος, που επέμενε για μένα, υπέγραψα. Είναι πιο εύκολο να βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως η Σίβας, παρά στη Φενέρ ή την Μπεσίκτας, γιατί εδώ γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους».

-Τελευταία ερώτηση. Πληρώνεσαι από τον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν; Μια πιθανή μεταγραφή υπάρχει στην ατζέντα σου;

«Απέχουμε ακόμα μακριά από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και είναι αλήθεια πως δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να κάνω μια πλήρη σεζόν, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση τον Δεκέμβριο για να ξέρω και εγώ ποια κατεύθυνση θα πάρω. Θα μιλήσω με τους ανθρώπους μου και θα δούμε. Προς το παρόν, θέλω ηρεμία και σταθερότητα και αν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον, αφήνω ανοικτή την πόρτα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ