2013-12-05 00:05:06
Φωτογραφία για Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τα στελέχη της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα
Συνάντηση με τα στελέχη της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας που υπηρετούσαν στο Δήμο Αμαρουσίου και έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα κινητικότητας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με αφορμή την ανακοίνωση της εγκυκλίου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,σύμφωνα με την οποία καλούνται οι υπάλληλοι των Δήμων που ανήκαν στου κλάδους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα να υποβάλουν στις αρμόδιες διευθύνσεις υπεύθυνη δήλωση για τη μετάταξή τους, με σειρά προτεραιότητας των φορέων που επιθυμούν να μεταταχθούν.

Ο κος Πατούλης μετά την απόφαση της Πολιτείας να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Αστυνομία ανέλαβε πρωτοβουλία και με σειρά επαφών, τόσο με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κο Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον Υπουργό Εσωτερικών κο Ιωάννη Μιχελάκη συνέβαλε ώστε να βελτιωθούν οι κανόνες αξιολόγησης των Δημοτικών Αστυνόμων, επισημαίνοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που κατέχουν,από την υπηρεσία τους σε θέσεις ευθύνης.


Απευθυνόμενος ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης στο προσωπικό της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας σημείωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχισθεί για την περαιτέρω βελτίωση των κανόνων μοριοδότησης, ώστε να καλυφθούν τόσο οι ανάγκες του Δημόσιου Τομέα, όσο και οι ανάγκες των ιδίων των εργαζομένων.

Προς την κατεύθυνση αυτή ανέφερε, θα αποσταλεί άμεσα επιστολή προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης με συγκεκριμένη πρόταση για ισότιμη και δίκαια μοριοδότηση, με παράλληλη ενσωμάτωση του στοιχείου της εντοπιότητας.

Ακολούθως ο κος Πατούλης άκουσε τις απόψεις και συζήτησε με τα πρώην στελέχη του Δήμου, παρόντων του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κου Μιχάλη Χρηστάκη και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κου Νικόλαου Πέππα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ