2013-12-05 04:49:08
Φωτογραφία για Στους «16» η Ιντερ
Οι Νερατζούρι νίκησαν την Τράπανι με 3-2 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ουντινέζε.

Ο Βάλτερ Ματσάρι έκανε αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το πρωτάθλημα και δήλωνε την Τρίτη ότι ήθελε να δει καλά πράγματα από τους παίκτες του, απέναντι σε μια ομάδα της Serie B. Από όσα είδε στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος καθώς οι Νερατζούρι άνοιξαν το σκορ στο 4' με αυτογκόλ του Μαρκόνε μετά το φάουλ του Γκουαρίν που βρήκε στο δοκάρι, έκαναν το 2-0 στο 40' με τον Μπελφοντίλ (πρώτο του γκολ) και έφτασαν στο 3-0 στο 44' με το πέναλτι του Ταϊντέρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν διαφορετική, πάντως, με την Τράπανι να μειώνει στο 54' με τον Κατσέτα (μετά από λάθος του Ρανόκια) και την Ιντερ να μην κάνει κάτι τρομερό. Ετσι, το γκολ του Μαντόνια στο 90' για το 3-2 έφερε άγχος στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και λίγο έλειψε να έρθει το σοκ στις καθυστερήσεις, όταν ο Κιαραμιτάρο δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καρίτσο και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει!

Οπως και να έχει, οι Νερατζούρι -για τους οποίους έγραψε ιστορία ο 16χρονος Φεντερίκο Μπονατσόλι ως ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που αγωνίστηκε σε επίσημο ματς- πήραν την πρόκριση για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσουν την Ουντινέζε σε μονό παιχνίδι στο «Φρίουλι».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έξω για ένα μήνα ο Νίνης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έξω για ένα μήνα ο Νίνης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ