2013-12-05 10:10:06
Φωτογραφία για Στην Πάτρα σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης για εκδήλωση νέων του ΣΥΡΙΖΑ
Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Με αφορμή την επίσκεψή στην Πάτρα του κ. Πάνου Σκουρλέτη, και την ομιλία που θα κάνει στην εκδήλωση των Νέων ΣΥΡΙΖΑ σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 στις 19.00 ,στο Ιντεάλ, στην οδό Αγ. Νικολάου, αναμένεται να δοθεί και συνέντευξη Τύπου.

Την συνέντευξη θα παραχωρήσει ο κ. Σκουρλέτης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Κορίνθου 313-315, 1ος όροφος), στις 17.30 της Πέμπτης 5/12/2013, με ανοικτή θεματολογία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των ομιλητών της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπεται να μαζέψει πολύ κόσμο και ιδίως νεολαία, θα είναι και ένας νεαρός καλλιτέχνης, ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης , που είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και τελειόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.

Ο 30χρονος Όμηρος Πουλάκης είναι γνωστός από τους ρόλους του σε αξιόλογες παραστάσεις όπως «Τα Ορφανά» που είχε παρουσιαστεί και στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων της Πάτρας και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως «Το Γάλα».
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ