2013-12-05 13:18:09
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ, ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ «3-3» Η ΕΠΟ
Μετά τη γενική κατακραυγή όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο η ΕΠΟ αποφάσισε, επιτέλους, να κάνει, έστω και με καθυστέρηση, αυτό που όφειλε εξ' αρχής και βάζει ένα τέλος στο κακόγουστο σίριαλ αναφορικά με τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Super League με άνοδο αντίστοιχου αριθμού ομάδων από την Football League.

Τη Δευτέρα 9/12 θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", αναμένεται να αποφασίσει ότι στο τέλος της περιόδου που διανύουμε θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες από την Super League και θα προβιβαστούν απευθείας, άλλες τόσες από το πρωτάθλημα της β' κατηγορίας.

Η ομοσπονδία είναι έτοιμη να βάλει επιτέλους ένα τέλος στο κακόγουστο σίριαλ μπροστά στην άρνηση και των δύο Ενώσεων να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο όπως η ίδια τους πρότεινε, έπειτα από την δέσμευση που ζήτησε και πήρε από την Super League ότι δεν θα κινηθεί καμία ομάδα δικαστικά εναντίον της και την παραδοχή όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ότι η κατάσταση που επικρατεί δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και μόνο κακό του κάνει.


Έτσι, στο συμβούλιο της Δευτέρας η ΕΠΟ σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θα πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση δικαιώνοντας την Football League. Άλλωστε υπέρ του συγκεκριμένου σχεδίου (υποβιβασμός και πτώση τριών ομάδων) έχουν ταχθεί κατά καιρούς τόσο ο ίδιος ο Γιώργος Σαρρής αλλά και άλλα μέλη της Ομοσπονδίας.

Βασικό θέμα του Δ.Σ. είναι η επικύρωση του πλάνου τριετίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο που προβλέπει έναν όμιλο 16 ομάδων σε Super League και Football League την περίοδο 2015-16.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ