2013-12-05 13:28:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Η  Αποκεντρωμένη Διοίκηση επιμένει στην παραχώρηση... 300 μέτρων γης για τον Δήμο! - Η πρόταση για την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου
Μόνο τα περίπου 300 μέτρα απο την οδό Γούναρη μέχρι και το Μώλο της Αγίου Νικολάου παραχωρούνται στο Δήμο της Πάτρας, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η μελέτη που παρουσιάστηκε σήμερα στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια.

Όπως μάλιστα υπονόησε κατα την παρουσίαση ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο Δήμος για την αξιοποίηση της συνολικής έκτασης του θαλάσσιου μετώπου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Κώστας Πλατυκώστας στην εισήγησή του τόνισε οτι στην ιχθυόσκαλα θα εξακολουθούν να λειτουργούν φυλασσόμενα - στο εξής - πάρκιγκ, θα δημιουργηθεί ποδηλατόδρομος από την οδό Γλαύκου μέχρι το πάρκινγκ Καλεντζώτη. ο νότιος λιμένας θα είναι προσβάσιμος στο κοινό, ενώ στο βόρειο τμήμα και τη μαρίνα θα γίνουν επίσης παρεμβάσεις για χώρους αναψυχής, άθλησης και πρασίνου. Στο τμήμα απο την Αγίου Νικολάου και προς την Νόρμαν θα δημιουργηθεί μαρίνα Mega γιοτ .

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ