2013-12-05 14:50:42
Φωτογραφία για Η Ole γράφει για ενδιαφέρον της Αμέρικα για Σαβιόλα-Αϊμάρ
Δημοσίευμα από την Αργεντινή θέλει τον υποψήφιο προπονητή της Αμέρικα να ζητά από τη διοίκηση της ομάδας τόσο τον Χαβιέρ Σαβιόλα όσο και τον Πάμπλο Αϊμάρ.

Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα από την Αργεντινή θέλει τον Χαβιέρ Σαβιόλα να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας από το Μεξικό.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά από την Αργεντινή για τον έμπειρο άσο και το ενδεχόμενο να επιστρέψει τον Γενάρη στην Λατινική Αμερική.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Σύμφωνα με την Ole, η Αμέρικα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον προπονητή Αντόνιο Μοχάμεντ ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της Ουρακάν.

Ο Μοχάμεντ, λοιπόν, ζήτησε από τους διοικούντες του συλλόγου τόσο τον επιθετικό του Ολυμπιακού όσο και τον Πάμπλο Αϊμάρ (συμπαίκτης πλέον με τον Φιγκερόα), έτσι ώστε να έχει στα χέρια του δυο πολύτιμα εργαλεία.

Το ενδεχόμενο αυτό όμως μοιάζει αρκετά δύσκολο, αφού τόσο ο Σαβιόλα, που είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, όσο και ο Αϊμάρ δεσμεύονται με συμβόλαιο ενώ η Αμέρικα δεν έχει σκοπό να ξοδέψει αρκετά χρήματα για παίκτες άνω των 32 ετών.

Πάντως γενικότερα στο Μεξικό το χρώμα... ρέει οπότε αν επιμείνει ο Αντόνιο Μοχάμεντ ίσως υπάρξει κάποιο θέμα τις επόμενες ημέρες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ