2013-12-05 17:13:31
Φωτογραφία για ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «ΥΒΡΙΔΙΟ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ Η ΤΡΟΪΚΑ (VIDEO)
Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Δεν τίθεται θέμα Στουρνάρα για το ΠΑΣΟΚ

«Υβρίδιο», το οποίο προέκυψε λόγω της κρίσης και λόγω του ότι η Ε.Ε. δεν μπόρεσε να προβλέψει το ενδεχόμενο κρίσης, χαρακτήρισε την τρόικα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ε. Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος άφησε αιχμές κατά της τρόικας, αποδίδοντάς της τα αίτια της σημερινής κατάστασης και κάνοντας λόγο για επιμονή της σε εξωπραγματικές θέσεις. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι δεν ζητούνται πολιτικές χάρες, μέσω πολιτικής διαπραγμάτευσης, αλλά παρουσιάζονται οικονομικά αποτελέσματα.

Θέλουμε αναγνώριση των θυσιών των Ελλήνων και θέλουμε αξιόπιστους, έγκυρους αλλά θεσμικούς συνομιλητές, δήλωσε ο κ. Βενιζέλος. Παράλληλα, χαρακτήρισε άδικη και βλαπτική για τη χώρα τη συζήτηση για το αν η Ελλάδα «θέλει ή δεν θέλει», όσον αφορά στο δημοσιονομικό ή το χρηματοδοτικό κενό και για το χρέος.


Αναφερόμενος στον Προϋπολογισμό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον χαρακτήρισε προϋπολογισμό εξόδου από την κρίση, παρά το ότι η συζήτηση γίνεται ενώ εκκρεμεί η συμφωνία με την τρόικα.

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Δεν τίθεται θέμα Στουρνάρα για το ΠΑΣΟΚ

Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Γ. Στουρνάρα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Βήμα FM''. «Δεν τίθεται κάτι τέτοιο. Ήμουν σαφής σ’ αυτό που είπα. Τι; Να διώξουμε τον κ. Στουρνάρα; Εδώ δεν έχουμε ψηφίσει τον προϋπολογισμό. Καμία σχέση, δεν μπορεί να υπάρξει θέμα (και μετά τον προϋπολογισμό)», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τα ανοιχτά θέματα  θα κλείσουν διότι, όπως είπε, θα πειστούν οι εταίροι για τις θέσεις της ελληνικής πλευράς. «Δεν μπορώ να πω πότε, αλλά το θέμα είναι να κλείσει με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Να τους πείσουμε ότι σ’ αυτά που λέμε έχουμε δίκιο και να προχωρήσουμε με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Και θα το κάνουμε», σημείωσε.

ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ