2013-12-05 17:39:31
Φωτογραφία για ΕΝΟΧΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Θ. Τζάκρη: Υπερψηφίστε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς

Αναθεώρηση του φόρου ακινήτων ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος

Για «ένοχη σιωπή» της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά στην τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την παράταση της αναστολής πλειστηριασμών, κάνει λόγο η Κουμουνδούρου.

Όπως παρατηρούν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, «Η κατά τα άλλα λαλίστατη κυβέρνηση συνεχίζει να μην παίρνει θέση για την τροπολογία που κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος», καθώς «ο κ. Σαμαράς και οι κυβερνητικοί βουλευτές δυσκολεύονται να αποφασίσουν ότι δεν θα αφήσουν τα κοράκια να πάρουν τα σπίτια των πολιτών».

Οι ίδιοι κύκλοι κάνουν επίσης λόγο για επικοινωνιακές επιθέσεις του μνημονιακού μπλοκ ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο –σύμφωνα με τους ίδιους – την «προσχεδιασμένη διαστρέβλωση όσων τα στελέχη του κόμματος και ο πρόεδρός του διατυπώνουν σε ομιλίες και συνεντεύξεις τους».


«Ανακαλύφθηκαν διαφωνίες ανάμεσα σε μέλη του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησαν να μας πείσουν ότι ο Δραγασάκης δικαιώνει τον Παπανδρέου για το ''λεφτά υπάρχουν'' και ο Τσακαλώτος τον Στουρνάρα για την μη υπερφορολόγηση των πολιτών. 

Σε μια κρίσιμη περίοδο όπου εντείνονται τα κοινωνικά αδιέξοδα, το μνημονιακό μπλοκ επιμένει να υποβαθμίζει τον δημόσιο διάλογο για το μέλλον της Ελλάδας και εν τέλει την ίδια τη δημοκρατία», υπογραμμίζουν, συμπληρώνοντας ότι η επιλογή αυτή αποτελεί «το ύστατο καταφύγιο μιας κυβέρνησης που έχει απολέσει προ πολλού τη λαϊκή στήριξη».

Θ. Τζάκρη: Υπερψηφίστε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς

Να υπερψηφίσουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς κάλεσε όλους τους βουλευτές η Θ. Τζάκρη, μιλώντας στον Alpha 98,9 και στον Alpha 96,5. Σύμφωνα με την κ. Τζάκρη, η εν λόγω τροπολογία βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, επειδή στο «peak» της ύφεσης δεν πρέπει να υπάρξει καμία αλλαγή όσον αφορά στην απαγόρευση των πλειστηριασμών.

«Να αφήσουμε στην άκρη όλους αυτούς τους εξυπνακισμούς που μιλάει για σύστημα το οποίο κρύβεται πίσω από την απαγόρευση. Κάλεσα όλους τους Έλληνες βουλευτές να υποστηρίξουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρίσκεται στην απολύτως ορθή  κατεύθυνση» δήλωσε η κ. Τζάκρη, προσθέτοντας ότι  δεν ξέρει κανέναν βαθύπλουτο να έχει αγοράσει κατοικία 200.000 ευρώ.

«Απλά  χρησιμοποιούν τη μέθοδο της παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας. Θα επιχειρήσουν το ξεσπίτωμα εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών» τόνισε.

Στην Ελλάδα θα εφαρμοστεί το χειρότερο σενάριο της άρσης απαγορεύσεως των πλειστηριασμών, πρόσθεσε: «και το σπίτι του θα χάνεις και χρεωμένος θα είσαι».

Όσον αφορά στα περί συνεργασίας της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα χαρακτήρισε «ηλιθιότητες». «Δεν με ενδιαφέρει κανενός είδους θεσούλα, παζάρι ή συναλλαγή. Δεν διατίθεμαι να βλέπω πολιτικές οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά και εγώ να υπερψηφίζω» δήλωσε και υποστήριξε ότι υπάρχει ολόκληρο κίνημα βουλευτών οι οποίοι δεν προδιατίθενται θετικά απέναντι στο ενδεχόμενο άρσης των πλειστηριασμών.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον φόρο στο πετρέλαιο, κάνοντας λόγο για παραλογισμό, ενώ παράλληλα καταλόγισε διάλυση της Υγείας και της Παιδείας στους αρμόδιους υπουργούς και δήλωσε ότι «έχουμε τον κ. Βρούτση  που θα φέρει τις ομαδικές απολύσεις χωρίς να υπάρχει ορατό όφελος και θα φέρει δεινά αποτελέσματα».

«Διαλύουμε τα πάντα για να τα δώσουμε βορά στον ιδιωτικό τομέα» , κατέληξε.

Αναθεώρηση του φόρου ακινήτων ζήτησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Αργύρης Ντινόπουλος

Να ληφθεί υπόψη η σιωπηλή οργή της μεσαίας τάξης, ζήτησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Αργύρης Ντινόπουλος, προτείνοντας αναθεώρηση του φόρου ακινήτων. «Με αυτά που ακούγονται η ελπίδα συρρικνούται, λέμε ότι για το ακίνητο που απέκτησες θα πληρώσεις έναν δυσβάσταχτο φόρο, που επιβάλλεται εκτός του φόρου εισοδήματος» ανέφερε και ζήτησε «να ακούσουμε τη φωνή των νοικοκυραίων».

ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ