2013-12-07 18:33:43
Φωτογραφία για Η ανακοίνωσή του tromaktiko για το μπάχαλο που επικρατεί τα 4 τελευταία 24ωρα Παγκοσμίως λόγω facebook!
Πολλοί αναγνώστες του "tromaktiko" μας διαμαρτύρεστε τις τελευταίες 4 ημέρες πως δεν βλέπετε στο "τοίχο" σας τις ειδήσεις μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το facebook αποφάσισε και διέταξε τα τελευταία 24ωρα να "κόψει' μαχαίρι τα ποστ από το blog μας. Η διαφορά βέβαια της κατάστασης που βιώνουμε με παλαιότερες, είναι ότι το φαινόμενο είναι Παγκόσμιο, δημιουργώντας σύγχυση σε χιλιάδες μεγάλα portals, ομίλους, sites και blogs από άκρη σε άκρη της γης.

Ο λόγος βέβαια είναι προφανής (οικονομικό όφελος του facebook από πληρωμένες αναρτήσεις) που για το δικό μας blog κοστίζουν έως 4 χιλιάδες ευρώ το ποστ!!! Δεν είναι λάθος το νούμερο που διαβάσατε. Τόσο μας χρεώνουν κάθε...ποστιά! Έτσι απλά!!!

Για να μην χάνετε καμία ανάρτησή μας και για να ενημερώνεστε έγκαιρα, παρακαλούμε τους 2+ εκατομμύρια αναγνώστες μας, να μπαίνετε έως ότου και αν αποκατασταθεί το πρόβλημα, στο blog μας στη διεύθυνση tro-ma-ktiko.blogspot.com.

Στηρίξτε τη προσπάθειά των 18 συντακτών μας να μείνει ψηλά το blog μας που επί σχεδόν 4 χρόνια, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, ανελλιπώς και χωρίς καμία παύση, σας στέλνει ειδήσεις απ' όλη την Ελλάδα και Κύπρο σε πραγματικό χρόνο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άρης-Ηλυσιακός 75-64
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άρης-Ηλυσιακός 75-64
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ