2013-12-07 22:38:03
Φωτογραφία για MVP... ΤΣΟΡΙ : ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ!
Ο MVP στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τη νίκη του Ολυμπιακού και το ματς που ακολουθεί με την Άντερλεχτ.

Ο Αργεντινός έδωσε το σύνθημα, δηλώνοντας... ανυπόμονος!

Αναλυτικά ο Τσόρι είπε:

Για τη νίκη: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε με νίκες. Και συνεχίζουμε τον θρίαμβο που έχουμε ξεκινήσει. Είμαστε χαρούμενοι επίσης γιατί ήταν ένα παιχνίδι σκληρό και ήταν σημαντικό για εμάς να το πάρουμε, πριν από ένα σημαντικό ματς, όπως αυτό με την Άντερλεχτ»!

Για τον τίτλο του MVP: «Ευχαριστώ πολύ. Όλα εξυπηρετούν στο να δουλεύω περισσότερο και να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι! Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο μου ματς, αλλά αυτό που θέλω είναι να προσφέρω στον Ολυμπιακό και να γίνομαι καλύτερος».

Για το γεγονός ότι παρά τις αλλαγές ο Ολυμπιακός έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο: «Αυτό έγινε γιατί όλοι δουλεύουν καλά. Είναι όλοι στη διάθεση του κόουτς. Μέχρι στιγμής αυτό λειτουργεί καλά. Όλοι είναι πάντα έτοιμοι».


Για το αν περίμενε το καλοκαίρι αυτή την πορεία με τον Ολυμπιακό και ότι θα δέσουν οι παίκτες γρήγορα: «Η προτεραιότητα όταν έρχονται πολλοί νέοι παίκτες είναι να φτιαχτεί ένα καλό γκρουπ με συναδελφικότητα. Και αυτό κάναμε. Δουλεύαμε καλά πάνω σε αυτό και θέλαμε πάντα να είμαστε έτοιμοι. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Κοιτάμε τα λάθη μας και θέλουμε να βελτιωνόμαστε».

Για το ματς με την Άντερλεχτ και το μήνυμα στον κόσμο: «Πιστεύω ότι όλα τα ματς είναι ίδια. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά και να κερδίσουμε. Θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι είμαστε ένα βήμα πριν την πρόκριση. Ανυπομονώ και θέλω να ξεπεράσουμε το εμπόδιο για να πάμε στην επόμενη φάση»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ