2013-12-08 10:33:26
Φωτογραφία για ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Οι Ανδρέας Σάμαρης, Χοσέ Χολέμπας και Δημήτρης Σιόβας εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους στο ιαπωνικό TBS σίγουροι για αποτέλεσμα κόντρα στους Ασιάτες.

Το ιαπωνικό τηλεοπτικό συνεργείο μίλησε μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης με τρεις ερυθρόλευκους. Πιο συγκεκριμένα πήρε δηλώσεις από τους Ανδρέα Σάμαρη, Χοσέ Χολέμπας και Δημήτρη Σιόβα.

Οι Ιάπωνες εντυπωσιάστηκαν από το ύψος του Σάμαρη.

«Είσαι πολύ ψηλός», του τόνισαν.

«Υπάρχουν και πιο ψηλοί από εμένα στην Ελλάδα», τους απάντησε ο διεθνής μέσος.

Και οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού τόνισαν πως η Ελλάδα με την Ιαπωνία είναι περίπου του ιδίου επιπέδου. Επίσης δήλωσαν πως σέβονται τους Ιάπωνες ως αντιπάλους όμως εμφανίστηκαν σίγουροι για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Χολέμπας μιλώντας στα γερμανικά επισήμανε: «Ξέρω καλά τον Ουτσίντα. Είναι πολύ καλός παίκτης. Παρόλα αυτά έχω την άποψη πως θα κερδίσουμε. Δεν φοβόμαστε την Ιαπωνία. Την σεβόμαστε ως αντίπαλο αλλά θα νικήσουμε».

Ο Σάμαρης ισχυρίστηκε ό,τι «έχουμε αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να νικήσουμε την Ιαπωνία. Γνωρίζω παίκτες της ομάδας όπως τον Καγκάβα και τον Χόντα. Είναι καλοί παίκτες με τεχνική κατάρτιση. Έχουμε όλοι πίστη για την Εθνική μας».

Ο Σιόβας από την πλευρά του τόνισε πως «είμαι της γνώμης πως θα πάρουμε νικηφόρο αποτέλεσμα με την Ιαπωνία. Οι δύο ομάδες είναι περίπου στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ