2013-12-08 15:29:03
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ... ΘΑΝΑΤΟΥ!
Με το Βέλγιο, τη Ρωσία και τη Νότια Κορέα κληρώθηκε στο Μουντιάλ η Εθνική Αλγερίας, η οποία σύμφωνα με τον Ράφικ Τζιμπούρ, έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει.

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Τουρκία, εμφανίζεται αισιόδοξος πως η Εθνική του ομάδα μπορεί να προκριθεί, καθώς Βέλγιο και Ρωσία δεν είναι ομάδες που τρομάζουν, έστω και αν είναι τα φαβορί.

«Μετά την πρόκριση, η κλήρωση ήταν κάτι που περιμέναμε πολύ. Και οι εντυπώσεις μου είναι άκρως θετικές. Πιστεύω ότι όλα παίζονται. Δεν είμαστε στο γκρουπ του θανάτου. Παρόλο που ο 8ος όμιλος είναι δύσκολος, εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι», ανέφερε ο Τζιμπούρ και συνέχισε.

«Πιστεύω ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50/50. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Αυτό με κάνει να λέω πως όλα είναι ανοικτά. Το Βέλγιο και η Ρωσία είναι τα φαβορί, αλλά από τη μεριά μας εμείς θα έχουμε λιγότερη πίεση. Οι στόχοι μας συνάδουν με αυτούς του προέδρου. Σε αυτόν τον όμιλο θα εκπροσωπήσουμε επάξια την αλγερινή σημαία».


Καταλήγοντας, ο Τζιμπούρ έκανε μια σύντομη ανάλυση των αντιπάλων της Αλγερίας. «Το Βέλγιο για μένα είναι το φαβορί. Έχει ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα και παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Η Ρωσία από τη μεριά της βρίσκεται εδώ και 4-5 χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Πρόκειται για μια αθλητική ομάδα με καλή φυσική κατάσταση, που με τον Φάμπιο Καπέλο είχε καλή τακτική. Τέλος, η Νότια Κορέα είναι ομάδα με πολλή ενέργεια και μια από τις καλύτερες της Ασίας. Συμμετέχει συχνά σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Είναι ομάδα που προσπαθεί πολύ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ