2013-12-09 00:26:23
Φωτογραφία για Δείτε βίντεο με τους χορούς στο dancing
Με το κομμάτι από το μιούζικαλ Chicago επέλεξε να χορέψει στο «Dancing with the stars» ο παρουσιαστής Άλεξ Κάβδας με την παρτενέρ του Κλώντια – Άννα Στόγια.

Δείτε τον χορό του ζευγαριού που ξάφνιασε ευχάριστα την κριτική επιτροπή Τα θετικότερα σχόλια της κριτικής επιτροπής, για ακόμα μια Κυριακή, απέσπασε η Ευαγγελία Αραβανή για την εμφάνιση της στο 7ο live του «Dancing with the stars».

Η ξανθιά καλλονή επέλεξε να χορέψει το ρομαντικό «Unchained melody» μαζί με τον παρτενέρ της Βλαντιμίρ Μορότσκο.

Δείτε το χορό του ζευγαριού Ένα τραγούδι που σημαίνει πολλά για εκείνο επέλεξε να χορέψει στο 7ο live του «Dancing with the stars» ο Ησαϊας Ματιάμπα με την πανέμορφη παρτενέρ του Μαρία Αντιμισάρη.

Δείτε τον αλλιώτικο λοιπόν χορό του ζευγαριού…

Το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Κλέψε με» παρουσίασε στο live του «Dancing with the stars» η Νάντια Μπουλέ.


Μία δυναμική μπαλάντα, διασκευή του ιταλικού «Amami» της Εmmanuella Marrone, που έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση από το πρώτο άκουσμα ενώ στο Youtube το videoclip του κομματιού έχει ξεπεράσει ήδη σε μια μόλις εβδομάδα τα 45.000 views.

Η ταλαντούχα Νάντια επέστρεψε στο παρκέ του show, που είχε εκπλήξει με τις χορευτικές της ικανότητες στη δεύτερη σεζόν προβολής του, και έκλεψε τις εντυπώσεις.με μία μοναδική ερμηνεία και χορογραφία δια χειρός Γκαλένας Βελίκοβα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Μαζί με την γοητευτική παρτενέρ του Άννα Πολύζου επέλεξε να χορέψει ένα τραγούδι του Michael Jackson για τον οποίο, όπως ο ίδιος δήλωσε, …πεθαίνει!

Δείτε τον χορό του Μιχάλη Μουρούτσου στο live του «Dancing with the stars» που του χάρισε τέσσερα 8αρια…
entertv.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ