2013-12-09 10:14:06
Φωτογραφία για Ανοικτή επιστολή αναγνώστη προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
Βλέποντας αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα του 2014 όπου συνάνθρωποι μας είναι χωρίς ρεύμα στα σπίτια τους, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που επικρατούν αυτές οι καιρικές συνθήκες και πλησιάζουν οι γιορτές, ενώ καθημερινά ακούμε στα ΜΜΕ για άτομα που χάνουν τη ζωή τους επειδή δεν έχουν θέρμανση και προσπαθούν με κάθε μέσω να ζεσταθούν, παίρνω το θάρρος και σας γράφω αυτή την ανοικτή επιστολή και ζητώ από όλους μας να συμβάλουμε έστω και με ένα ευρώ ο καθένας ούτως ώστε οι γιορτές που έρχονται να γίνουν τουλάχιστον πιο ανθρώπινες και για αυτούς τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που βιώνουν αυτή την κατάσταση.

Ζητώ από εσάς να βρείτε τον τρόπο και να δημιουργήσετε έναν κοινό αριθμό που θα στέλνουμε ένα μήνυμα με κόστος ένα ευρώ ( θα μπορούσαν να υπάρχουν και επιλογές π.χ. κενό μήνυμα ένα ευρώ, ενώ αν γράψουμε 2, 5, 10 κλπ. να γίνεται και αντίστοιχη χρέωση ) και αυτά τα χρήματα να δοθούν στη ΔΕΗ για να επανασυνδέσει το ρεύμα σε αυτές τις οικογένειες που δεν έχουν ηλεκτρικό στα σπίτια τους. Η κατανάλωση ρεύματος να πληρωθεί και όχι τα χαράτσια, αυτά ας τα μεταφέρει το κράτος στις εφορίες.


Επειδή θεωρώ ότι όλοι μας από το υστέρημά μας θα βοηθήσουμε, ας βρείτε τον τρόπο να δημιουργήσετε αυτό τον αριθμό και όλα τα ΜΜΕ να προβάλουν αυτό το εγχείρημα και είμαι σίγουρος ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγάλη, αφού μπορούμε εμείς οι απλοί άνθρωποι να κατανοήσουμε τι σημαίνει να έχεις οικογένεια, μικρά παιδιά και να μην έχει ρεύμα στο σπίτι σου, ιδιαίτερα με τέτοιες καιρικές συνθήκες και να πλησιάζουν γιορτές, κάτι που αυτοί που μας κυβερνούν και οι τροικάνοι μάλλον δεν μπορούν να το καταλάβουν και βλέπουν μπροστά τους μόνο νούμερα και αριθμούς.

Κάντε αυτόν τον αριθμό και θα μπορούσατε ας πούμε να βάλετε και πέντε αριθμούς την ημέρα που μετά από κλήρωση θα τους κάνατε ετήσιο δωρεάν συμβόλαιο, ώστε να υπάρχει και ένα μικρό κίνητρο, το κράτος να απαλλάξει αυτά τα μηνύματα από το ΦΠΑ και τα ΜΜΕ να το προβάλουν καθημερινά αυτό το εγχείρημα, όπως προβάλουν σε όλες τις εκπομπές τους τις προσφορές και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα βοηθήσουμε από το υστέρημά μας και κάποιοι θα κάνουν πιο χαρούμενες γιορτές και που ξέρετε ίσως να γλιτώσουμε και καμία ζωή.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ