2013-12-09 10:14:24
Φωτογραφία για Χριστούγεννα στο Lord of the Deals! Τα πιο glamorous Ξενοδοχεία στους πιο in προορισμούς!
Το Lord of the Deals σε συνεργασία με το Megia Travel σας προτείνει 4 Πακέτα διακοπών για τα Χριστούγεννα που ΔΕΝ πρέπει να χάσετε! Ζήστε την πολυτέλεια σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα σε ιδανικά Γιορτινές τιμές!

   1. Οργανωμένη Εκδρομή Για τα Χριστούγεννα! Καλαμάτα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Πύλος, Μεθώνη, Φοινικούντα, Κορώνη, Καρδαμύλη, Μυστράς! Δείτε τις Ομορφιές της Πελοποννήσου και μείνετε 4 μέρες στο 4* Akti Taygetos Conference Resort 4* στην Καλαμάτα. Περιλαμβάνεται ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) και εορταστικό ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και όλες οι μεταφορές!!Και όλα αυτά ΜΟΝΟ με 165€ Το άτομο!

Δείτε την συγκεκριμένη προσφορά εδώ

   2. 4ήμερο στη Καστοριά για 3 Διανυκτερεύσεις για Δύο Άτομα (Δίκλινο Δωμάτιο) Στο Chalet Sourino με ΔΩΡΕΑΝ Χρήση του Γυμναστηρίου και Εκπτώσεις στη Σάουνα και το Jacuzzi για τη Περίοδο  και όλα Αυτά Μόνο με 209€!!! Η Διαμονή ενός Παιδιού έως 10 ετών Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!


Δείτε την συγκεκριμένη προσφορά εδώ  

 3. Γνωρίστε την μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων! Την Ονειρούπολη Δράμας! 3 Μοναδικές Διανυκτερεύσεις στο πολυτελέστατο Siris Hotel με ημιαδιατροφή (πρωινό και δείπνο) για δύο (2) άτομα και παιδί εώς 10 ετών ΔΩΡΕΑΝ!! Οι καλύτερες διακοπές που κάνατε ποτέ..σας περιμένουν!!

Δείτε την συγκεκριμένη προσφορά εδώ 

 4.Πέντε Εορταστικές Ημέρες στη Θράκη στη πόλη της Κομοτηνής για 4 Διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο 4 * Arcadia Hotel, σε Δίκλινο Δωμάτιο με Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) ΚΑΙ Εορταστικό Ρεβεγιόν Μόνο με 259€! Η καλύτερη τιμή είναι σίγουρα εδώ!!

Δείτε την συγκεκριμένη προσφορά εδώ   

 5.Χριστούγεννα 5 Αστέρων στο Thessalikon Grand Hotel Στην Καρδίτσακαι σε κοντινό σημείο από την Λίμνη Πλαστήρα! 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό και Late Check out! Σε συνεργασία με το Megia Travel! Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τα Τρίκαλα και να δείτε απο κοντά τον Μύλο των Ξωτικών!

Δείτε την συγκεκριμένη προσφορά εδώ 

Δές όλες τις Προσφορές του Lord of the Deals ΕΔΩ 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ