2013-12-09 12:20:03
Φωτογραφία για ΤΡΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΣΤΟ... ΟΡΙΟ!
Την Άντερλεχτ αντιμετωπίζει αύριο στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός, ο οποίος με νίκη περνάει στην επόμενη φάση του Champions League.

Η ενδεχόμενη είσοδος του Θρύλου στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, απαιτεί από κάποιους παίκτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Συγκεκριμένα τρεις παίκτες του Μίτσελ βρίσκονται στο όριο των καρτών και αν δεχτούν ακόμα μία, τότε θα χάσουν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά το αυριανό. Πρόκειται για τους Τσόρι, Μανωλά και Βάις, οι οποίοι αν δεχτούν κίτρινη κάρτα, θα απουσιάσουν από το πρώτο παιχνίδι των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα σίγουρη είναι η απουσία του Μανιάτη για αύριο, καθώς εκτός από τραυματίας είναι και τιμωρημένος, ενώ όσον αφορά την Άντερλεχτ, τιμωρημένος είναι ο Μπρούνο, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Οι Ενσακαλά και Μίτροβιτς χάνουν τον επόμενο αγώνα αν «κιτρινιστούν», αλλά αυτό θα απασχολήσει τους Βέλγους από του... χρόνου.

Όσον αφορά στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Παρί Σεν Ζερμέν στη Λισαβόνα, από τους Γάλλους δεν παίζουν οι Φαν ντερ Βίελ και Βεράτι, που έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Τον επόμενο αγώνα της ομάδας τους χάνουν αν αντικρίσουν κάρτα, οι Γκαϊτάν και Πέρες της Μπενφίκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη Φλώρινα ο Ν. Δένδιας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη Φλώρινα ο Ν. Δένδιας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ