2013-12-09 13:41:06
Φωτογραφία για Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η βολή S-300 στο Πεδίο Βολής Κρήτης
Λόγω του χιονιά και των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν στα Χανιά την ερχόμενη Τετάρτη, αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματισμένης πρώτης δοκιμής του πυραυλικού αμυντικού συστήματος S-300.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώθηκε το Flashnews.gr απο το ΓΕΕΘΑ, σήμερα το πρωί, αποφασίστηκε η βολή να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, την Τετάρτη - που είχε προγραμματισθεί αρχικά η πραγματοποίηση της βολής - στα Χανιά, αλλά και γενικότερα στην βόρεια Κρήτη, θα επικρατούν πολύ ισχυροί βόρειοι άνεμοι με ένταση 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται κάτω των 8 βαθμών Κελσίου.

Επίσης και την Πέμπτη οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί με ένταση 6 μποφόρ, ενώ βελτίωση αναμένεται για την Παρασκευή, οπότε και μετατέθηκε η πραγματοποίηση της βολής των S-300.

Στο μεταξύ ήδη έχουν ξεκινήσει να έρχονται στα Χανιά οι πρώτοι απο τους περισσότερους απο τους 100 παρατηρητές που έχουν προσκληθεί απο διάφορα κράτη.

Πρόκειται για τους Αμυντικούς Ακολούθους πολλών χωρών, και άλλους παρατηρητές, καθώς το ενδιαφέρον είναι τεράστιο αφού είναι η πρώτη φορά, που μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ θα πραγματοποιήσει βολή με ένα Ρωσικό αμυντικό σύστημα.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ