2013-12-10 03:02:10
Φωτογραφία για Αποστόλης Τότσικας: Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω ένα μωρό!
Συνέντευξη παραχώρησε στο TV Έθνος ο Αποστόλης Τότσικας και αναφέρθηκε στην απιστία, τον γάμο, τις σχέσεις και την πατρότητα.

Μπορεί μια απιστία να συγχωρεθεί και να ξεπεραστεί;

Το να συγχωρέσεις δεν είναι δύσκολο. Το θέμα είναι να έχεις κουράγιο να ξεπεράσεις όλη αυτή την κατάσταση και να την αφήσεις οριστικά πίσω σου. Διαφορετικά λειτουργεί σαν τροχοπέδη και πάντα θα σε κρατά πίσω.

Το να παντρεύεται κάποιος μικρός είναι λάθος;

Κατ' εμέ εννοείται... Άνθρωποι που παντρεύονται νωρίς δεν έχουν προλάβει να αποκτήσουν εμεπιρίες ζωής, δεν έχουν προλάβει να κάνουν πράγματα που ίσως ήθελαν, με αποτέλεσμα τα απωθημένα να είναι πολλά.

Με την ιδέα του γάμου και της οικογένειας πώς τα πας;

Ανέκαθεν ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια. Το όνειρό μου δεν ήταν να ντυθώ γαμπρός, αλλά πάντοτε ήθελα και εξακολουθώ να θέλω να δημιουργήσω οικογένεια και να προχωρήσω ένα βήμα παρακάτω τη ζωή μου.

Άρα να υποθέσω πως τα πας καλά και με την ιδέα να γίνεις μπαμπάς.

Φυσικά... Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω ένα μωρό. Η πατρότητα πιστεύω πως για τον άνδρα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή του.

Είσαι εύκολος ή δύσκολος σύντροφος;

Πιστεύω πως είμαι εύκολος σύντροφος γιατί είμαι καλόβολος. Δεν γκρινιάζω, δεν δημιουργώ μανούρες γιατί συνήθως ξέρω τι θέλω από τη σύντροφό μου και από τη σχέση μου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ