2013-12-11 00:09:55
Φωτογραφία για TA... «ΑΝΟΙΞΕ» Η ΠΑΡΙ, ΑΛΛΑ... ΣΤΟ EUROPA LEAGUE H ΜΠΕΝΦΙΚΑ! *VIDEOS*
Η Μπενφίκα έκανε το... καθήκον κόντρα στην Παρί ΣΕν Ζερμέν που ήταν αδιάφορη μέχρι... παρεξηγήσεως, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε διάθεση για... αστεία και έτσι το 2-1 των Πορτογάλων επί των Γάλλων «ακυρώθηκε» από το 3-1 των ερυθρόλευκων επί της Αντερλεχτ και οι Λουζιτανοί θα συνεχίσουν στο Europa League.

Η Μπενφίκα έφτασε στους 10 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός στον 3ο όμιλο του Champions League, μετά την ολοκλήρωση και της 6ης αγωνιστικής, αλλά οι Πορτογάλοι μένουν τρίτοι, μειονεκτώντας στην ισοβαθμία, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν με 13 ήταν ήδη πρώτη και στους «16» του Champions League.

Οι ελλιπείς Γάλλοι (εκτός οι Ιμπραϊμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Αλεξ, Βεράτι και Φαν ντερ Βιλ, στον πάγκο οι Λαβέτσι, Ματουϊντί και Μάξγουελ), άντεξαν στην αρχική πίεση των Πορτογάλων και προηγήθηκαν στο 37' με εξ επαφής πλασέ του Καβάνι, έχοντας ήδη απειλήσει στο 8' και στο 36' με τον Μενέζ.


Ωστόσο η Μπενφίκα, που άρχισε δυνατά και απείλησε με τον Πέρες (5') και με τους Γκαϊτάν (27') και Μάτιτς (29') ισοφάρισε στο 45' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λίμα (ανατροπή του Σίλβιο από τον Τραορέ).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπενφίκα μπήκε δυνατά, πίεσε εξαρχής, απείλησε στο 53' με τον Λίμα και έφτασε στο 2-1 με τον Γκαϊτάν στο 58'. Οι Πορτογάλοι είχαν αυτό που ήθελαν και το κράτησαν ως το τέλος, χωρίς να απειλήσουν άλλη φορά, με εξαίρεση τη φάση του 85' με τον Καβαλέιρο.

Οσο για την Παρί, είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 με τον Λαβέτσι στο 69', αλλά το σκορ δεν άλλαξε ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Σίλβιο, Λουιζάο, Γκαράι, Φέισα, Μάτιτς, Πέρες (90' Γκόμες), Γκαϊτάν (77' Σουλεϊμάνι), Λίμα, Λ. Μάρκοβιτς (69' Καβαλέιρο).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Τραορέ, Ντιν, Μαρκίνιος, Καμαρά, Τ. Μότα (61' Ματουιντί), Ραμπιό, Λούκας, Μενέζ, Παστόρε, Καβάνι (61' Λαβέτσι).

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ