2013-12-11 08:42:55
Φωτογραφία για ΕΓΡΑΨΑΝ... ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ, ΚΑΣΙΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Ρεκόρ έκανε ο Ρονάλντο στη νίκη της Ρεάλ, αλλά και ο Ίκερ Κασίγιας, που έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας 2ο τον Ραούλ.

Το διπλό των Μαδριλένων στη Δανία ήταν έτσι και αλλιώς ξεχωριστό, αφού έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που σκοράρει σε 31 σερί αγώνες!

Ιστορία έγραψε και ο Ρονάλντο ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει εννιά γκολ στη φάση των ομίλων, αλλά αυτά δεν ήταν τα μοναδικά ξεχωριστά επιτεύγματα για τους «μερένχες» στο «Parken».

Ο Ίκερ Κασίγιας είναι πλέον ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας τον Ραούλ (8.050) στη 2η θέση, ενώ ακολουθούν Ρομπέρτο Κάρλος (7.464), Γκάρι Νέβιλ (6.838) και Όλιβερ Καν (6.685).

Παράλληλα ο τερματοφύλακας της Ρεάλ ισοφάρισε τα 44 παιχνίδια τους Βίκτορ Βαλντές στη διοργάνωση, αλλά θέλει ακόμα επτά για να ισοφαρίσει τον Φαν Ντερ Σαρ (51) και οχτώ για να τον ξεπεράσει.

Βέβαια, επτά ακριβώς είναι και τα περισσότερα παιχνίδια που θα μπορούσε να δώσει ακόμα φέτος η Ρεάλ εφόσον φτάσει στον τελικό. Θα τα καταφέρει άραγε από αυτή τη σεζόν ο Κασίγιας;...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ