2013-12-11 22:11:25
Φωτογραφία για «Φουλάρει» για 30 εκατ. κέρδη...
Κοντά στα 30 εκατ. ευρώ εξασφαλισμένα έσοδα έχει πλέον ο Ολυμπιακός από τη φετινή του παρουσία στο Champions League, με τη προοτπκή να τα αυξήσει στην συνέχεια.

Η «χρυσοφόρα» πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League αναμένεται να συρρεύσει αρκετά χρήματα στα ταμεία των νταμπλούχων Ελλάδας και μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν να σημειωθεί ρεκόρ εσόδων την φετινή σεζόν

Συγκεκριμένα, η πρόκριση στους «16» απέφερε άλλα 3.500.000 ευρώ ως μπόνους από την UEFA, με τους «ερυθρόλευκοπυς» να μητρού ήδη στα ταμεία τους 15.600.000 ευρώ!!!

Σε αυτά θα προστεθούν και τα χρήματα του μεριδίου από το market pool, που την περυσινή σεζόν ανήλθε στα 11.646.000 ευρώ και εάν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προβλέπεται αν ειπράξει ακόμη περισσότερα, αφού θα δώσουν περισσότερα παιχνίδια στον θεσμό, συν τις διαφημίσεις και τα τηλεοπτικά έσοδα το ποσό που αναμένετια να συγκεντρωθεί στα ταμεία της πειραίκής ΠΑΕ προβλέπεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ ευρώ!

Σε αυτά τα έσοδα θα πρέπει να προστεθούν και τα χρήματα που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός από τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων (έσοδα από προϊόντα του κλπ), καθώς και κάποια άλλα έσοδα που προκύπτουν από την UEFA.

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΑΒ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΑΒ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ