2013-12-12 09:19:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Πωλητήριο στο κτίριο της «Αχαϊκής»
Μεταφορά του αρχείου και όλου του εξοπλισμού από το παλιό κτίριο της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας στην οδό Μιχαλακοπούλου, γινόταν χθες όλη την ημέρα, έπειτα από εντολή του ειδικού εκκαθαριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», το άδειασμα του κτιρίου έγινε, καθώς έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του, από τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, που σήμερα στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αλλά και από δύο ακόμα ιδιώτες.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο κτίριο, που για πολλά χρόνια αποτελούσε τη «βάση» της διοίκησης αλλά και κεντρικό κατάστημα της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Πάτρα, είχε γίνει προσπάθεια να πουληθεί, για να βελτιωθεί η οικονομική θέση της. Ωστόσο η προσπάθεια δεν είχε ολοκληρωθεί καθώς η Τράπεζα της Ελλάδος αποφάσισε αιφνιδιαστικά την αναστολή λειτουργίας της Αχαϊκής Τράπεζας.

Την πώληση του κτιρίου προωθεί σήμερα ο ειδικός εκκαθαριστής, στο πλαίσιο της διαδικασίας εκκαθάρισης των παγίων της τράπεζας, για την κάλυψη των υποχρεώσεών της.

Σωτήρης Παπανδρέου
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ