2013-12-12 09:27:05
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ!
Ο Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε την άποψη πως ο Ολυμπιακός μπορεί περισσότερα στην Ευρώπη, ευχήθηκε νίκη του ΠΑΟΚ και τόνισε πως σέβεται τον Άρη.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στον "Arena Fm" για:

Τα τρία πέναλτι και τις τρεις αποβολές στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ: Άν βλέπει ο διαιτητής κάτι, πρέπει να το δίνει. Αυτό το περίμενα και από τον Γερμανό διαιτητή. Και τα τρία πέναλτι ήταν σωστά, όπως και οι αποβολές. Δεν γίνεται να πιανόμαστε από μεμονωμένες φάσεις και να παραπονιόμαστε συνεχώς. Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν κερδίζει ούτε ένα πέναλτι, όχι τρία Τα όσα λέγονται στην Ελλάδα για τη διαιτησία: Αυτοί που δεν έχουν ομάδες προσπαθούν μέσα από παράπονα να πάνε πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην Ευρώπη άν μιλήσεις για διαιτησία είσαι εχθρός της UEFA. Στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη μερικές φορές τα σφυρίγματα είναι υπέρ του ισχυρού. Μακάρι να το αποβάλουν οι διαιτητές αυτό. Εγώ στη νοοτροπία μου είμαι Ευρωπαίος στην διαιτησία και δεν θέλω να ασχολούμαι. Εύχομαι όλα τα παιχνίδια να παίζονται 50-50. Ο Ολυμπιακός έχει υπερομάδα και δικαιούται πολλά παραπάνω απ’ όσα διεκδικεί.


Την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ: Είναι ευκολότερα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό καθώς με όποια ομάδα και να κληρωθούμε θα δώσουμε δύο παιχνίδια, ένα στη έδρας μας και ένα στην έδρα του αντιπάλου. Δεν έχουμε κανέναν να φοβηθούμε. Έχουμε πολύ υλικό και αυτό φάνηκε καθώς έλειπαν οι Μανιάτης και Μήτρογλου και τα κενά τους καλύφθηκαν. Θέλω να αποφύγουμε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου. Πιστεύω πως θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά ο Ολυμπιακός. Έχει μπει στο γκρουπ μεγάλων ομάδων και τον υπολογίζουν όλοι. Αυτό φάνηκε από τους πανηγυρισμούς της Παρί Σεν Ζερμέν όταν έβαλε το γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι.

Το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη: Θέλει πολλή προσοχή το παιχνίδι με τον Άρη που είναι μια ομάδα που σέβομαι πάρα πολύ. Θα είναι ντέρμπι το παιχνίδι όπως είναι και κάθε παιχνίδι στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και τίποτα δεν έχει κριθεί.

Το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ: Στην Ευρώπη είμαστε ενωμένοι. Μακάρι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να βοηθήσει να αναβαθμιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ