2013-12-12 10:01:52
Φωτογραφία για ΣΟΚ! Ανατράπηκε το τζιπ τους και επέζησαν μαζί με τα παιδάκια τους στα χιόνια για 2 μέρες. Δείτε πώς τα κατάφεραν
Αυτά παθαίνεις όταν τα βάζεις με την φύση...

Άγιο είχε τελικά μια εξαμελής  οικογένεια από τη Νεβάδα που ήθελε να περάσει το Σαββατοκύριακο στα χιόνια. Παραλίγο να έχουμε τραγωδία δεδομένου ότι  το τετρακίνητο όχημα τζιπ που οδηγούσε ο 34χρονος James Clanton στο οποίο επέβαιναν αναποδογύρισε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ενδεχομένως λόγω κακού χειρισμού του, κι έτσι κρύφτηκε από τεράστια ποσότητα χιονιού που έπεφτε ακατάπαυστα στην περιοχή.

Δυστυχώς ο εξοπλισμός σε φαγητό και κουβέρτες που είχαν μαζί τους δεν ήταν αρκετός κι έτσι  αντί να το βάλουν κάτω, αποφάσισαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για να επιβιώσουν, μέχρι να τους βρουν οι διασώστες. Ο James και η σύντροφός του Christina κατάφερνα να βγουν από το τζιπ και άναψαν φωτιά, τρίβοντας πέτρες, μέσα στο λάστιχο του αυτοκινήτου, για να κρατήσουν τα παιδιά ζεστά το βράδυ.

Ευτυχώς 2 ημέρες αργότερα, μετά από εκτενείς έρευνες οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα...Ευτυχώς όλοι είναι καλά στην υγεία τους και η συγκεκριμένη περιπέτεια θα τους μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη τους.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ