2013-12-12 09:45:11
Φωτογραφία για ΣΑΒΙΟΛΑ : ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΟΥ ΓΚΟΛ!
Ως τα πιο σπουδαία του τέρματα στον Ολυμπιακό και από τα πιο σημαντικά που έχει βάλει στην καριέρα του χαρακτήρισε αυτά με την Άντερλεχτ ο Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός μίλησε στον "Αθήνα 9.84" για:

Το πώς βίωσε το παιχνίδι, αγωνιζόμενος για μια ώρα στο γήπεδο και την τελευταία μισή από τον πάγκο: Ήταν ένας αγώνας με έντονα συναισθήματα, πολύ περίεργος, ο οποίος θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε κατάληξη. Κατά τη διάρκειά του έγιναν σχεδόν τα ... πάντα: ευκαιρίες, κόκκινες κάρτες και πέναλτι. Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να "καθαρίσουμε" το ματς όσο πιο γρήγορα γινόταν, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σταθήκαμε τυχεροί όταν ο Ρομπέρτο έκανε μια απίστευτη απόκρουση όταν το σκορ ήταν ακόμα 2-1.

Τα δυο γκολ που πέτυχε και το εάν ήταν τα σημαντικότερα στην μέχρι τώρα καριέρα του στον Ολυμπιακό: Όσον αφορά στη θητεία μου στον Ολυμπιακό, σίγουρα. Ήταν αποφασιστικής σημασίας καθώς έδωσαν στην ομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Γι' αυτό και είναι τα σημαντικότερα που έχω πετύχει όσο διάστημα βρίσκομαι εδώ και γενικά από τα πιο σπουδαία που έχω βάλει.


Το άγχος του Ολυμπιακού μετά το 2-1: Προφανώς συνέβη επειδή δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τον αγώνα με τον τρόπο που θα θέλαμε. Υπήρχε ασφαλώς μεγάλη ένταση. Είναι από τα δυσκολότερα ματς για έναν παίκτη, αφού λάθος υπολογισμοί, όπως αυτός στο γκολ της Άντερλεχτ, λίγο έλλειψαν να μας στοιχίσουν την πρόκριση. Πιστεύω πως η Άντερλεχτ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη νευρικότητα που επιδείξαμε, ωστόσο στο τέλος αναδειχθήκαμε νικητές, που είναι και το σημαντικότερο.

Την αξία της πρόκρισης και τα στοιχεία που είχε ο Ολυμπιακός: Για μένα έγκειται στην ταπεινότητα και την προσπάθεια όλης της ομάδας. Πιστεύω πως την αξίζαμε γιατί δώσαμε μάχες απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους, όπως η Μπενφίκα, η Παρί Σεν Ζερμέν ή ακόμα και η Άνερλεχτ, η οποία μας έβαλε δύσκολα και στα δύο ματς. Οπότε, η χαρά μας οφείλεται και σ'αυτό το γεγονός.

Την κλήρωση για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και το εάν το μυαλό είναι σε Πειραιά ή Νιόν: Μάλλον το δεύτερο, θα έλεγα! Θα δούμε με ποια ομάδα θα κληρωθούμε. Σε κάθε περίπτωση, η κλήρωση θα είναι δύσκολη, καθώς πλέον έχουν απομείνει οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για τους καλύτερους.

Το τι τους είπε ο κ. Μαρινάκης στα αποδυτήρια: Ήταν πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος, αλλά και συγκινημένος. Βρίσκεται κοντά μας από τον πρώτο αγώνα που δώσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μας είπε κάτι που έχει μεγάλη αξία: ότι η προσπάθειά μας δεν τελειώνει εδώ και πως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Το ποιός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα: Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, αρχικά στο πρωτάθλημα και αργότερα να είμαστε έτοιμοι και σε θέση να δώσουμε την μεγάλη μάχη στο Τσάμπιονς Λιγκ με οποιαδήποτε ομάδα και να κληρωθούμε. Στο πρωτάθλημα μπορεί να έχουμε μια ικανοποιητική διαφορά, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Ξέρουμε πως και η ομάδα που βρίσκεται πίσω μας στη βαθμολογία είναι μια μεγάλη ομάδα, πως διαθέτει σημαντικούς παίκτες και αναμφίβολα έχει τα φόντα να διεκδικήσει με τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ