2013-12-12 11:16:08
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΡΙΟ ΥΠΟ... ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Η απόκτηση του Ρομπέρτο και το νέο συμβόλαιο του Μήτρογλου αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης του Ολυμπιακού, όπως ήδη έχουμε αναφέρερει, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν μέσα στις επόμενες μέρες να κλείσουν αμφότερες με επιτυχία.

Από εκεί και πέρα είναι ανοικτό το θέμα μεταγραφής (πλην του Πελέ) στη χειμερινή περίοδο, με τον Μίτσελ να δείχνει στη συνέντευξη Τύπου πως δεν θα έλεγε... «όχι» σε νέα ενίσχυση της ομάδας, χωρίς όμως να θεωρεί και απαραίτητη την απόκτηση παίκτη.

Άλλωστε το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι γεμάτο με παίκτες ικανούς που ακόμη δεν έχουν καταφέρει να δείξουν τις δυνατότητες και να πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής όπως ο Γιαταμπαρέ και ο δανεικός Εντινγκά. Ειδικά ο Γιαταμπαρέ είναι εμφανές πως περιμένει μια ευκαιρία να παίξει στη θέση του για να δειξει τις δυνατότητές του, ενώ και ο Μπονγκ αναζητά την ίδια ευκαιρία, την ώρα μάλιστα που ο μάνατζέρ του είχε χθες, σύμφωνα με πληροφορίε που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", συνάντηση με τη διοίκηση.

Η ουσία στο μεταγραφικό κομμάτι είναι πως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή θα γίνει κάποια μεταγραφή, αν υπάρξει αποχώρηση (πλην του Μεντζανί που πάει στην Μπαστιά και δεν χρειάζεται αντικατάστασή του) ή αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ