2013-12-12 14:12:02
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ... «ΠΟΝΕΣΕ» Ο ΚΟΝΤΕ ΣΤΟ 85'! *VIDEOS*
Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ απέκλεισε από την επόμενη φάση του Champions League τον Αντόνιο Κόντε στο 85', ελέω και των... κακών καιρικών συνθηκών, παίρνοντας -χωρίς καν να το ξέρει ίσως- μια μικρή εκδίκηση για τον... Ολυμπιακό.

Ήταν Μάρτιος 1998 και κανένας δεν το έχει ξεχάσει... Ο Ολυμπιακός άγγιζε για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Ο πολύ δυνατός αέρας όμως που φυσούσε στο ΟΑΚΑ βοήθησε στο να έρθουν όλα ανάποδα!

Στο 85' άλλαξε απότομα την τροχιά της μπάλας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπόρεσε να την πιάσει και ο Αντόνιο Κόντε το εκμεταλλεύτηκε ισοφαρίζντας σε 1-1, κάνοντας μάλιστα τη γνωστή... κίνηση σιωπής. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έδωσε το εισιτήριο για τους ''4'' στην Γιουβέντους.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

15 χρόνια αργότερα η μοίρα αντέστρεψε τους πρωταγωνιστές και έφερε τον Αντόνιο Κόντε στο ρόλο του... θύματος. Και πάλι στο 85ο λεπτό. Και πάλι σε αγώνα που διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ σκοράρει και στέλνει την Γαλατάσαράι στους ''16'' του θεσμού, αφήνοντας παράλληλα εκτός διοργάνωσης την Γιουβέντους στην οποία προπονητής είναι ο Κόντε Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ