2013-12-12 16:46:04
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ... ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΑΒΙΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ!
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα αποκάλυψε το... ευρωπαϊκό του όνειρο για τον φετινό Ολυμπιακό και τις δικές του βλέψεις.

Ο Αργεντίνος επιθετικός από το βράδυ της Τρίτης «πολιορκείται» διαρκώς για μία δήλωσή του, ειδικά από την στιγμή που βρήκε δύο φορές δίχτυα στον αγώνα με την Άντερλεχτ.

«Ήταν μοναδικές στιγμές για μένα», εξομολογείται ο ίδιος για το 3-1 των ερυθρόλευκων σε βάρος των Βέλγων.

«Αισθάνθηκα υπέροχα στο γήπεδο και κυρίως μετά τα γκολ που έβαλα. Είχα μεγάλη πίστη και αυτοπεποίθηση και για μένα και για την ομάδα. Τα τέρματα που έβαλα ήταν πολύ σημαντικά. Μας έδωσαν την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση», τονίζει στην συνέχεια.

Δεν έκρυψε όμως μία μεγάλη του επιθυμία για την Ευρώπη: «Θέλω πολύ να προχωρήσουμε και άλλο φέτος στην Ευρώπη. Επιθυμώ να περάσουμε στα προημιτελικά. Όμως εδώ που είμαστε με όποια ομάδα και εάν τύχουμε τα πράγματα θα είναι και πολύ δύσκολα και περίπλοκα.


Προφανώς και θα ήταν πολύ όμορφο να γυρίσω στο Καμπ Νόου ή το Μπερναμπέου. Όμως το μυαλό μου αυτήν την στιγμή είναι στην ομάδα μου και στο πως θα φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πολύ σημαντικό το να καταφέρουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και φυσικά το να διαδραματίσω και εγώ βασικό ρόλο ως προς αυτό».

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα έφτασε αισίως τα 247 γκολ στην καριέρα του με τα 2 που έβαλε στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίου διασυλλογικής διοργάνωσης. Σε επίπεδο Ευρώπης έχει 18 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και 34 στο σύνολο στα Κύπελλα Ευρώπης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ