2013-12-12 18:28:58
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΓΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ (VIDEO)
Απόπειρα απαγωγής η ληστείας γιου γνωστού εφοπλιστή έγινε περίπου στις 15:30 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 7-8 άτομα είχαν στήσει καρτέρι στον Ανδρέα-Ιωάννη Μαρτίνο με 2 οχήματα και την ώρα που ο άνδρας βγήκε από τα γραφεία εταιρείας. Ένα βαν που προπορευόταν, καθώς και ένα μικρό αυτοκίνητο που ακολουθούσε προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμο.

Ο Α.Ι. Μαρτίνος κατάλαβε την παγίδα και προκειμένου να διαφύγει έκανε απότομα όπισθεν, χτυπώντας το μικρό αυτοκίνητο, το οποίο από την σύγκρουση τυλίχτηκε στις φλόγες. Εν συνεχεία οι δράστες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με το οποίο και διέφυγαν.

Ο γιος του εφοπλιστή μετά το περιστατικό γύρισε στα γραφεία της εταιρείας απ΄όπου και ειδοποίησε την αστυνομία. Λίγο μετά την απόπειρα η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο των δραστών καμένο σε κοντινή απόσταση, 300 περίπου μέτρων, από το σημείο της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο της απαγωγής, ενώ δεν αποκλείουν  οι δράστες να είχαν ως κίνητρο τη ληστεία. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στα Νότια προάστια για τον εντοπισμό των δραστών.  

''The New Daily Mail''
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ