2013-12-12 19:25:03
Φωτογραφία για ΙΣΑ : ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ Ή ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ
Ο Πιερ Ισά, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόσο για την πρόκριση των ερυθρόλευκων στους «16» του Champions League, στην επόμενη φάση όσο και για τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν σε καθημερινή βάση για την ομάδα.

«Όχι δεν φοβηθήκαμε. Απλά σκέφτομαι πως θα πρέπει να εξασκηθούμε πιο πολύ στα πέναλτι.

Είναι βέβαια και θέμα τύχης. Τα παιδιά όμως ήταν σοβαρά από το πρώτο λεπτό. Μπήκαν αποφασιστικά στον αγώνα και η ώθηση των οπαδών μας βοήθησε πολύ. Αυτός ήταν ο στόχος. Να ξεκινήσουμε πολύ ήρεμα το παιχνίδι και να πιέσουμε σωστά τον αντίπαλο. Να μην πανικοβληθούμε και έχουμε το αποτέλεσμα του Παρισιού. Θεωρώ πως το σχέδιο πήγε πολύ καλά. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι πως ο στόχος να περάσουμε τον δεύτερο γύρο επετεύχθη», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την συνέχεια στο Champions League:

«Τώρα ό,τι και να τα καταφέρουμε θα είναι καλό. Θεωρώ πως το σημαντικό ήταν που περάσαμε. Είχαμε καιρό να το κάνουμε αυτό στο Champions League. Είναι πολύ καλό για όλους μας. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Έχουμε τώρα ματς να προετοιμάσουμε για την Κυριακή».

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Ισά ήταν κατηγορηματικός: «Είμαστε πολύ δυνατοί. Έχουμε καλύψει τα πάντα. Δεν νομίζω όπως έχω ξαναπεί πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις ή αφίξεις τον Ιανουάριο. Θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Πιθανόν να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το καλοκαίρι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ