2013-12-12 20:26:05
Φωτογραφία για Στάση εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Ανέστειλαν στο ΑΕΙ Αθηνών
Κανονικά θα λειτουργήσει από αύριο μετά από μήνες, το Πανεπιστήμιο της Αθήνας, καθώς σήμερα οι διοικητικοί του υπάλληλοι αποφάσισαν στην γενική τους συνέλευση να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους και στην ανακοίνωση τους αναφέρουν τα ακόλουθα:

"Στην γενική συνέλευση, κατά την οποία προκηρύχθηκαν δύο νέες 24ωρες απεργίες από τους περίπου 200 παριστάμενους, δεν υπήρξε απαρτία.

Δεδομένων δε και των «παραπόνων συναδέλφων σχετικά με την συμπεριφορά της απεργιακής επιτροπής», ο σύλλογος αποφάσισε να ενημερώσει τα μέλη του ότι η απεργία έχει λήξει και ότι όσοι δεν προσέρχονται στην εργασία τους αναλαμβάνουν και την σχετική ευθύνη.

Το προεδρείο γνωστοποιεί επίσης ότι δεν μετέχει σε κάποια «απεργιακή επιτροπή», ούτε γνωρίζει ονόματα συναδέλφων που μετέχουν σ' αυτή, ενώ «καταδικάζει τις αντικαταστατικές συμπεριφορές οι οποίες στοχοποιούν συναδέλφους και οδηγούν σε διασπαστικές κινήσεις».

Η απεργιακή επιτροπή των διοικητικών υπαλλήλων είχε καταθέσει χθες πρόταση μομφή κατά του προεδρείου, επί της οποίας επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία με κάλπη σήμερα. Ωστόσο, η συμμετοχή στη διαδικασία ήταν ανεμική και δεν υπήρξε αποτέλεσμα".

Αντίθετα αύριο οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πατρών, έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας, κατά την διάρκεια της οποίας θα αποφασίσουν και τις επόμενες ενέργειες τους, αν και με εξαίρεση την αυριανή ημέρα τα προηγούμενα 24ωρα, είχαν επιστρέψει κανονικά στην εργασία τους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ