2013-12-14 09:27:05
Φωτογραφία για ΝΕΑ «ΣΦΗΝΑ» ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΕΛΕ, ΑΛΛΑ...
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Πελέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ,αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα ενταχθεί τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι στο ερυθρόλευκο» ρόστερ, αφού «κλειδί» για αυτό αποτελεί η αποχώρηση κάποιου χαφ.

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού ο Πελέ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά της η "SportDay".

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ επιχείρησε νέα... «σφήνα», προσφέροντας ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ (χωρίς σε αυτό να υπολογίζονται τα οφειλόμενα από την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη) και οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 600.000 ευρώ για τον Πορτογάλο χαφ, με τους Ηρακλειώτες να προτιμούν σαφώς τα περισσότερα μετρητά.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, πάντως, δεν έχουν επιβεβαιώσει το παραμικρό, όμως όλα δείχνουν ότι η υπόθεση εξαρτάται καθαρά από την διάθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού.


Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι στο χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχουν πολλοί παίκτες, όπως ο Εντινγκά, ο Μασάντο και ο Γιαταμπαρέ. Φυσικά και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Σάμαρη ή του Μανιάτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής, την ώρα που ο 26χρονος μέσος φέρεται να έχει διαμηνύσει στους ερυθρόλευκους ότι «εγώ θα παίξω αμέσως και θα βοηθήσω την ομάδα».

Την ίδια ώρα, στο Ηράκλειο υποστηρίζουν ότι εντός των ημερών θα τελειώσει η συγκεκριμένη υπόθεση και το διαδικαστικό με τον Μέντεζ, ο οποίος κατέχει μέρος των δικαιωμάτων του Πελέ και σύντομα θα «πέσουν» και οι υπογραφές τις επόμενες ημέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ