2013-12-14 09:43:58
Φωτογραφία για BINTEO - Ποιοι ιεράρχες χρηματοδοτούσαν τη Χρυσή Αυγή κατά τον αρχηγό της...!!!
Σάλο έχουν προκαλέσει βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι ανακρίτριες που ασχολούνται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και δείχνουν τον προφυλακισμένο αρχηγό του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο, να μιλάει για τους ιεράρχες του που προσέφεραν εκλογική αλλά και οικονομική στήριξη.

Ο προφυλακισμένος αρχηγός της ΧΑ ακούγεται επίσης να δηλώνει ότι δεν πιστεύει στις εκλογές («μην παριστάνω και τον δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι» αναφέρει χαρακτηριστικά), ενώ αναφέρεται «στους μητροπολίτες που αξίζουν» και βρίσκονται ψηλά στην εκτίμησή του. Μεταξύ άλλων αναφέρει τους μητροπολίτες Πειραιώς και Σπάρτης, αλλά και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο «που βοήθησε τη ΧΑ με όλες του τις δυνάμεις στις εκλογές».

«Έχουμε μητροπολίτες που αξίζουν» εμφανίζεται να λέει στο βίντεο ο γ.γ. της ΧΑ. «Ο Πειραιώς Σεραφείμ, που δεν καταλαβαίνει τίποτε. Ο Άνθιμος: Μεγάλος πολιτικάντης
. Αυτός ο σκατιάρης αν δεν ήτανε, δεν θα ήταν αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος που είναι καθαρός... Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος. Ο Σπάρτης: Είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης. Καλός, αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του, είναι ο Καλαβρύτων... Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρετε είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας, όποτε είμαστε... Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους, θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής».

Σε άλλο βίντεο ο Νίκος Μιχολολιάκος φέρεται να λέει ότι ο ίδιος δεν πιστεύει στις εκλογές, αλλά αφού «αυτό τον τρόπο έχουμε να πολεμήσουμε, αυτόν χρησιμοποιούμε»:

«...Όχι πως πιστεύω σε εκλογές, για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και τον δημοκράτη, γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτόν τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε... Τι το καλύτερο θα ήταν γι αυτούς; Μια προβοκάτσια: Να τρελαθεί κάποιος, να σκοτώσει πέντε-έξι, να τον χρεώσουν στη Χρυσή Αυγή, να τελειώσουν με τη Χρυσή Αυγή. Ε, λοιπόν όχι. Θα έχουμε υπομονή, θα πολεμήσουμε, θα κρατήσουμε τα νεύρα μας γερά και θα νικήσουμε».

Στη συνέχεια αναφέρεται «στον όχλο» που ψήφιζε και ψηφίζει του ίδιους και τους ίδιους, τον οποίο διαχωρίζει από τους εθνικιστές: «Αφού δεν θα υπάρχει πια άλλο σκαλί για του κακού τη σκάλα, τότε λοιπόν θα ξαναέρθει η ώρα των Ελλήνων. Ναι. Μέσα από πόνους, μέσα από αγώνες, μέσα από δυστυχία. Την αξίζουμε ίσως αυτήν τη δυστυχία. Όχι εμείς που βρισκόμαστε εδώ, που ήμασταν πάντα συνειδητοί εθνικιστές, αλλά όλος αυτός ο όχλος που βρίσκεται έξω. Επί 37 χρόνια σα ζώα ψηφίζανε τους ίδιους, τους διαφθορείς τους, τους ίδιους, αυτούς που ξεπουλούσαν την πατρίδα. Όσο θυμάμαι τη νύχτα των Ιμίων το 1996, τα όσα έγιναν, με τον Πάγκαλο που έλεγε να πάρει ο αέρας τη σημαία, και θυμάμαι ότι για 6,7,8 μήνες, 9 για την ακρίβεια, γινόντουσαν εκλογές. Και ο ελληνικός λαός ποιον έβγαλε πρωθυπουργό, αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες; Τον Σημίτη, τον προδότη, αυτόν που πρόδωσε τα Ίμια, που είπε το "ευχαριστούμε" στους Αμερικάνους. Έτσι, λοιπόν, δίκαια τα όσα συμβαίνουν από μια πλευρά...».

Τέλος σε ένα ακόμα βίντεο που είναι στη διάθεση των ανακριτριών, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρεται στους Εβραίους , διευκρινίζοντας πως δεν τα βάζει «με τους φτωχούς, με τον φτωχό Εβραίο... φροντίσανε άλλοι και τους καθαρίσανε και τελειώσαμε να πούμε... Από εδώ τουλάχιστον, από την Ελλάδα».

Φωτογραφία fosphotos

Βίντεο από το newsbomb

Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: Οι ιερείς του Μιχαλολιάκου που έδιναν ψήφους και χρήματα στη Χρυσή Αυγή και ο «σκ@@@@@@ς» Ανθιμος[βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/134925#ixzz2nQtMpP8G
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ