2013-12-14 12:01:06
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ 22-0 ΚΑΙ ΤΟ... ΡΥΘΜΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τα Τρίκαλα (19:00, Δ.Τ.) σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να νικήσει και να διευρύνει το φετινό ρεκόρ του στο 22-0, ενώ οι Τρικαλινοί θέλουν να αποκομίσουν καλές εμπειρίες για το μέλλον.

Δεν έχουν συμπληρωθεί καλά-καλά 48 ώρες από μία νικηφόρα αναμέτρηση Ευρωλίγκας και μάλιστα με ανατροπή σε άδειο γήπεδο κόντρα στη Σιένα και ο Ολυμπιακός καλείται να πατήσει και πάλι το παρκέ του ΣΕΦ και να συγκεντρωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Στο μπλοκάκι του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν σημειωθεί πολλά από το ματς με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, ενώ ο Έλληνας τεχνικός έκανε και τις επισημάνσεις του στη χθεσινή προπόνηση, ωστόσο σήμερα απέναντι στους Θεσσαλούς πέραν των δοκιμών στα σχήματα και γενικότερα σε κομμάτια τακτικής που δουλεύει ενόψει της συνέχειας, θέλει να διαχειριστεί και το έμψυχο υλικό που έχει στα χέρια του.

Ένα όνομα που απασχολεί είναι αυτό του Σέντρικ Σίμονς. Ο Αμερικανός σέντερ έχει επανέλθει στην ενεργό δράση μετά την απουσία του λόγο του τραυματισμού του στην ωμοπλάτη για ενάμιση μήνα και έχει ανάγκη από λεπτά συμμετοχής προκειμένου να ενταχθεί και πάλι στην ομάδα σε συνθήκες αγώνα, να βρει τα πατήματά του και σταδιακά να ανακτήσει τον ρυθμό του.


Στα πλάνα του Μπαρτζώκα ήταν να τον χρησιμοποιήσει και στο ματς με τη Σιένα, αλλά όπως ξεκαθάρισε, η ροή του αγώνα δεν βοήθησε, δεν ήταν υπέρ του Ολυμπιακού οπότε δεν θέλησε να ρισκάρει. Σήμερα πάντως, ο Σίμονς θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ επιστρέφουν στη... δράση και οι τιμωρημένοι της Ευρωλίγκας, Γιώργος Πρίντεζης και Μίρσα Μπέγκιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ