2013-12-14 15:37:06
Φωτογραφία για ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΗΝ... ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας της Samsung o Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι θα παίξουν στην ίδια ομάδα, για να …σώσουν τον πλανήτη!

Πριν μερικούς μήνες η διαφημιστική καμπάνια της Samsung «Galaxy 11», είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα και το τελευταίo επεισόδιο ήταν το εντυπωσιακό σποτάκι, όπου ο Φρανς Μπεκενμπάουερ έχρισε τον Μέσι αρχηγό μιας επίλεκτης ομάδας που θα παίξει με τους εξωγήινους για να σώσει την Γη.

Σιγά σιγά συμπληρώθηκε η ομάδα των 13ών και τελευταίo μέλος είναι ο Ρονάλντο. Σύμφωνα με το σενάριο, που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", οι άνθρωποι των «Galaxy 11» βρίσκουν τον Πορτογάλο να παίζει με μια γυναίκεια ομάδα βόλεϊ!

Για τους επίλεκτους έχει δημιουργηθεί από ένα ξεχωριστό βίντεο και οι παίκτες είναι: ο Μάριο Γκέτσε (Γερμανία), ο Όσκαρ (Βραζιλία), ο Γιού Λέι (Κίνα), ο Στέφαν Ελ Σαραουΐ (Ιταλία), ο Βίκτορ Μόουζες (Νιγηρία), ο Ραδαμέλ Φαλκάο (Κολομβία), ο Λι Σούνγκ-Γιόνγκ (Κορέα), ο Ίκερ Κασίγιας (Ισπανία), ο Γουέιν Ρούνεϊ (Αγγλία), ο Λάντον Ντόναβαν (Η.Π.Α.), ο Αλεξάντερ Κερζακόφ (Ρωσία), ο Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή) και ο Κριστιάνo Ρονάλντο (Πορτογαλία).

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη Sauber ο Σούτιλ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη Sauber ο Σούτιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ