2013-12-15 10:17:38
Φωτογραφία για Κλήσεις μοίραζε χθες η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών...
Βράδυ Παρασκευής και μία κλήση "κοσμούσε" δεκάδες αυτοκίνητα στο Γκάζι. 

Η πρώτη αντίδραση παρατηρώντας τα στη σειρά με τα χαρακτηριστικά ροζ χαρτάκια; Μας έγραψαν.

Η συγκεκριμένη όμως κλήση περνούσε το δικό της μήνυμα προς τους κατόχους των αυτοκινήτων. Μόλις κάποιος την έπαιρνε στα χέρια του, σίγουρα ανακουφιζόταν από τα πρώτα λόγια. "Ηρεμήστε... Αυτή η κλήση είναι ψεύτικη".

Ο στόχος ήταν να πείσουν τους οδηγούς να μην πιάσουν το τιμόνι σε περίπτωση που έχουν καταναλώσει μεγαλύτερη του επιτρεπόμενου ορίου αλκοόλ.

"Εάν έχετε πιει και ετοιμάζεστε να οδηγήσετε, πέρα από ένα αυστηρό πρόστιμο και ενδεχόμενη αφαίρεση διπλώματος -που είναι και το λιγότερο- αυξάνετε τις πιθανότητες να προκαλέσετε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πολύ δυσάρεστες επιπτώσεις Αφήστε το αυτοκίνητο ή ακόμα καλύτερα, όποτε είναι να οδηγήσετε, μείνετε νηφάλιοι. Μη "γράφετε" τη ζωή" ήταν η απάντηση στο ερώτημα "θα κάνετε παράβαση;".

Με αυτόν τον πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα επιχείρησε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος να "σωφρονίσει" τους Έλληνες οδηγούς, καλώντας τους να μη γράφουν τη ζωή.

"Κρατήστε αυτό το μονόφυλλο και μοιραστείτε το με τους φίλους σας και αυτούς που αγαπάτε. Θυμηθείτε! Η ζωή αξίζει να είναι η μεγαλύτερή σας υπέρβαση. Ζήστε τη με σεβασμό και ασφάλεια τόσο για εσάς, όσο και για τους γύρω σας"...

http://news247.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΙΤΑΛΙΚΑ... «ΜΑΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΑΤΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΙΤΑΛΙΚΑ... «ΜΑΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΑΤΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ