2013-12-15 10:24:03
Φωτογραφία για ΣΑΒΙΟΛΑ : Ο ΚΑΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, προσθέτοντας πως τα γκολ του με την Άντερλεχτ ήταν το... δώρο του στον κόσμο του Θρύλου.

Ο Αργεντίνος επιθετικός που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα της Τρίτης με τους Βέλγους τόνισε παράλληλα πως δεν μπορούν να υπάρχουν προτιμήσεις σε αντίπαλο στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά επισήμανε ότι ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

«Το σίγουρο είναι πως αυτή η πρόκριση και τα γκολ μου κόντρα στην Άντερλεχτ είναι ένα δώρο για τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας σε όλη αυτή την πορεία. Είναι ένα δώρο και για όλους μέσα στην ομάδα. Τους κάναμε όλους ευτυχισμένους μέσα στο σπίτι μας κι αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση», ανέφερε αρχικά ο Σαβιόλα στη «Real» και πρόσθεσε σχετικά με το αν έχει προτίμηση σε αντίπαλο:

«Βλέποντας τις ομάδες που έχουν περάσει, καταλαβαίνουμε ότι είναι περίπλοκο. Δεν έχουμε προτιμήσεις. Δεν μπορούμε να πούμε “προτιμώ αυτή την ομάδα, είναι πιο εύκολη από την άλλη”. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Δεν θέλω ούτε την Μπαρτσελόνα, ούτε τίποτα. Ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Μάντσεστερ είναι πολύ δύσκολες. Για να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, να κερδίσουμε. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός θα έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είναι ικανός να προχωρήσει στη διοργάνωση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ