2013-12-16 11:58:07
Φωτογραφία για ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Από εργομετρικά τεστ πέρασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την Κυριακή, με στόχο την κατάλληλη διαχείριση του δυναμικού για μην προκύψουν απώλειες στην πορεία.

Ημέρα ρεπό, αλλά και εξετάσεων ήταν η χθεσινή για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι ερυθρόλευκοι υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ, που σκοπό είχαν να δώσουν στο τιμ γιατρών και γυμναστών της ομάδας μία πλήρη εικόνα για την κατάσταση κάθε παίκτη.

Οι συνεχείς υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά και το γεγονός ότι πολλοί παίκτες είναι στις... επάλξεις από τον Ιούλιο (όπως οι διεθνείς λόγω Ευρωμπάσκετ) είναι φυσιολογικό να έχουν επιβαρύνει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Κι ακόμη τα δυσκολότερα δεν έχουν έρθει, αφού το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα συνεχίζονται αδιάκοπα με το βαθμό δυσκολίας και κρισιμότητας των αναμετρήσεων να μεγαλώνει συνεχώς.

Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη φόρμα και ποιοι είναι επιβαρυμένοι, με αποτέλεσμα να χρειάζονται ανάσες και ειδική… διαχείριση από το τεχνικό επιτελείο
. Ήδη ο Ματ Λοτζέσκι πήρε κάποιες ανάσες κόντρα στα Τρίκαλα και ο Βασίλης Σπανούλης αγωνίστηκε ελάχιστα, ενώ στα επόμενα ματς που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία το ίδιο θα γίνει και με άλλους παίκτες. Αυτό θα συμβαίνει κυρίως στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά δεν αποκλείεται να μείνουν στην Αθήνα κάποιοι παίκτες για το ματς με τη Ζιέλονα Γκόρα, από τη στιγμή που ακολουθεί τη Δευτέρα και το ντέρμπι για τα ημιτελικά Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και του γυμναστή Ανδρέα Γκατζούλη που επιμελείται από τη διατροφή μέχρι και την εκγύμναση των παικτών του Ολυμπιακού είναι να βρίσκονται όλοι οι παίκτες στο καλύτερο δυνατό επίπεδο στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς, από τον Απρίλιο και μετά, δηλαδή, όταν και διεξάγονται τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και το Final 4, ενώ διεξάγονται και τα play offs της Α1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ