2013-12-16 18:08:52
Φωτογραφία για Ράγισαν καρδιές σήμερα στη κηδεία του Νικόλα. Bουβός o πόνος...για το 29χρονο παλικάρι
του Κωνσταντίνου Τύρελη

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» σήμερα στις 3 το μεσημέρι στην κηδεία του Νίκου που έφυγε από τη ζωή τοσο άδικα το βράδυ της Παρασκευής.

Όλα τα πρόσωπα θλιμμένα και όλα τα μάτια δακρυσμένα. Βαθύς και βουβός πόνος επικράτησε στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού των Ταξιαρχών.

Οι άνθρωποι πάνω στη γη, ξεπροβόδισαν τον Νικόλα όπως αρμόζει στους αγγέλους, που φτερουγίζουν κάποια στιγμή, αναπάντεχα, στους ουρανούς.

Ο Νίκος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έκανε από αδιευκρίνιστη ακόμη αιτία «βουτιά θανάτου» από 11,7 μέτρα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.

Ο ακαριαίος θάνατος του ηρθε να σκορπίσει για ακόμη μια φορά την θλίψη και την οδύνη στο στο ήδη φορτισμένο και βαρύ κλίμα που επικρατεί την τελευταία περίοδο στο νησί μας.

Αυτοί όλοι που ήξεραν τον Νίκο τον χαρακτήριζαν σαν ένα ήσυχο παλικάρι αφοσιωμένο στη δουλειά του αλλά και στην οικογένεια του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και οι έρευνες εστιάζονται πλέον στις συνθήκες που έγινε το τραγικό ατύχημα.

Μεγαλύτερη σημασία όμως έχει ότι ένα 29χρονο παλικάρι έφυγε… τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα απο τη ζωή.

Ο αδόκητος θάνατος του παλικαριού συγκλονίζει και σπέρνει δικαιολογημένες ανησυχίες στην κοινωνία μας η οποία το τελευταίο διάστημα δέρνετε ανελέητα από τον αδηφάγο χάρο. Ως ΠΟΤΕ ;;;
ifmedia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ