2013-12-16 18:41:11
Φωτογραφία για Λασίθι: Τα κλεμμένα κοσμήματα κατέληξαν σε ενεχυροδανειστήριο – Χειροπέδες σε δύο 19χρονες
Εξιχνιάστηκε το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού και κοσμημάτων από οικία, η οποία είχε καταγγελθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με καταγγελία 73χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου απογευματινές ώρες της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου, άγνωστα άτομα εισήλθαν στην οικία του σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι δράστιδες της κλοπής είναι μία 19χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας και μία 19χρονη ημεδαπή, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 58χρονης ημεδαπής, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, διότι κατηγορείται ότι ως υπεύθυνη ενεχυροδανειστηρίου, που βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου, αγόρασε μέρος των κλοπιμαίων έναντι χρηματικού ποσού.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.
goodnet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ