2013-12-16 21:40:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Το τελευταίο ''αντίο'' στον Αντώνη Φίλια
Στην τελευταία του κατοικία οδήγησαν το πρωί του Σαββάτου, τον Αντώνη Φίλια, συγγενείς, φίλοι, τοπικοί φορείς και πλήθος προσωπικοτήτων.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για τον επιτυχημένο γιατρο, λογοτέχνη, έφεδρο αξιωματικό, ενεργό πολίτη στη ζωή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο οποίος κέρδισε με τη σώφρονα γνώμη του, το σεβασμό και την εκτίμηση των Πατρινών και καταξιώθηκε στην κοινωνία.

Ο Αντώνης Φίλιας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πατρών, τον οποίο ο εκλιπών είχε υπηρετήσει ως πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου έχοντας προσφέρει πολλά, γι’ αυτό και η σημαία του ναού κυμάτιζε μεσίστια.

Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν σύσσωμη η οικογένεια της «ΓΝΩΜΗΣ», ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Ελλάδος Κώστας Καρπέτας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ανδρέας Φίλιας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» Κώστας Χριστόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών Γρηγόρης Μαρκέτος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Γιάννης Μάκκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σπύρος Πολίτης, Λένα Καλεντζώτη, Νίκος Τζανάκος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Σπηλιωτακάρα – Ρηγοπούλου και Δημήτρης Βακάλογλου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κώστας Καλεντζώτης, οι γνωστοί γιατροί Γεράσιμος Ρηγόπουλος, Θεοδόσης Κοτσίρης, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Αχαΐας Θεόδωρος Πολίτης, ο πρώην γραμματέας της ΝΟΔΕ Γιάννης Γιαννακόπουλος και τα μέλη Σωτήρης Καρβέλης, Θεόδωρος Ξυλιάς, Αρίστη Ιγγλέση, ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών ΝΔ Ελλάδος Λεωνίδας Καρνάρος, ο τ
. Λυκειάρχης Δημήτρης Παπαθανασόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου «Αγ. Στυλιανός» Λευτέρης Πολυκρέτης, κ.α.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ